petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Malmo – Vikingur (najava utakmice)

Danas je na programu osam mečeva kvalifikacija za Ligu šampiona, a meč koji će se odigrati u Švedskoj od 19 časova, igra se između domaćeg Malmea i tim sa Islanda – Vikingur Rejkjavik.

Ekipa Malema kreće u novi pohod na grupnu fazu Lige šampiona koju su igrali prošle godine. Malme je put prošle godine započeo protiv letonske Rige koju je dobio 1:0 na domaćem terenu uz remi u gostima 1:1, potom su bili bolji od Helsinkija 2:1 na domaćem terenu i 2:2 u gostima, potom dupla pobeda protiv Glazgov Rendžersa 2:1 i u plejofu protiv bugarskog Ludogoreca, pobeda na domaćem terenu 2:0 i poraz u gostim 2:1. Mečevi u grupnoj fazi doneli su im skor 1 remi i 5 poraza u ultra teškoj grupi sa Čelzijem, Juventusom i Zenitom. Malme trenutno ne blista, nalaze se tek na 4.mestu u Švedskoj ligi, gde su zabeležili 4 poraza uz 2 pobede u poslednjih šest mečeva i pokazali da imaju nekih problema u igri.

Sa druge strane Vikingur je već preskočio jednu fazu u kvalifikacijama protiv Levadije iz Estonije slavili su sa 6:1, dok su protiv tima iz Andore,  Club d’Escaldes pobedili 1:0 i tako stigli do meča sa Malemeom. Oni su trenutno na 2.mestu lige Islanda i nalaze se u jako dobroj formi, sa 8 vezanih pobeda u svim takmičenjima u kojima su igrali. Igraju jako ofanzivno sa tri napadača i to im je najjači deo tima, naročito se ističu Nikolaj Hansen, kao i mladi napadači Helgi Gudjonson i Kristal Mani Ingason.

Definitivno je Malme ogroman favorit u ovom dvomeču iako trenutna forma nije sjajna očekujemo da Malme na iskustvo i individualni kvalitet iskoristi prednost i savlada rivala sa Islanda, naš predlog za ovaj meč je igra 1&2-5 gola po kvoti 1,62.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje