četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga konferencija 2022/23: Inter Turku – Drita (najava utakmice)

Inter Turku i Drita sastaće se danas od 17 časova po našem vremenu u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Prvenstvo Finske je u toku i Inter Turku trenutno zauzima 4. mesto, dok mu prvoplasirani KuPS beži čak 12 bodova. Prošlui sezonu su završili upravo na istom tom mestu i na taj način obezbedili plasman u evropske kvalifikacije. Prošle godine su igrali iste, ali su već u prvom kolu poraženi od Puškaša iz Mađarske, tako da će im ovo biti prilika da poprave utisak.

Drita je prošle sezone zazuela 2. mesto u prvenstvu i tako se domogla kvalifikacija za LK, dok su prošle sezone igrali iste i ispali su u 2. kolu od Fejnorda, iako su kod kuće uspeli da odigraju 0:0 sa holandskim klubom.

Tržišna vrednost domaće ekipe je 3.230.000 evra, a gostujuće 4.480.000 evra. U oba tima pretežno dominiraju lokalni fudbaleri i ne dajemo ni jednima, a ni drugima, mnogo šanse u narednoj fazi takmičenja. Jednostavno, za njih je i sama pojava na Evro sceni limit, pa bi sve iznad toga bilo veliko iznenađenje. Prednost dajemo domaćoj ekipi kod koje je prvenstvo u toku, a domaći teren ipak znači u ovakvim utakmicama. Naš predlog je tip „1X&0-3“ po kvoti 1.58.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje