četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Dudelange – KF Tirana (najava utakmice)

Dudelange i KF Tirana sastaće se večeras od 19:30 po našem vremenu u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šampion Luksemburga ugostiće šampiona Albanije, dok su obe ekipe prošle sezone svoje protivnike ostavili iza sebe na tabeli, ali ne uz toliko veliku bodovnu razliku. Tirana je imala 10 bodova više od Lacija, dok je Dudelange ostavio Differdange na 5 bodova razlike.

Prošle sezone predstavnik Luksemburga nije igrao u kvalifikacijama za LŠ, dok nije ni Tirana. Luksemburžani su igrali u sezoni 2021/22 kvalifikacije za Ligu konferencija, gde ih je izbacio irski Bohemians, dok je Tirana poslednji put igrala u sezoni 2020/21, kada je krenula sa kvalifikacijama za LŠ, gde je ispala u 2. kolu od Crvene Zvezde, da bi potom u plej-ofu za Ligu Evrope izgubili od Young Boys-a.

Dudelange je ekipa u usponu, kao i sam fudbal u toj zemlji, a tržišna vrednost ove ekipe se procenjuje na nešto manje od 2 miliona evra. Reč je o zaista šarolikom sastavu raznih nacionalnosti. Tržišna vrednost Tirane je 3x veća, a pretežno za ovaj klub igraju albanski internacionalci.

Utakmica koja možda ne obećava mnogo, ali bismo probali da odigramo da će domaći tim uspeti da ostane neporažen kod kuće. Takođe, verujemo da će obe ekipe biti obazrive na startu, pa ćemo tipovati „1X&1P0-1“ po kvoti 2.00.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje