četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Bodo/Glimt – Klaksvik (najava utakmice)

Šampion Norveške, Bodo/Glimt, ugostiće šampiona Farskih Ostrva, ekipu Klaksvik, a utakmica je na programu danas od 18 časova po našem vremenu. Ne dešava se često da na terenu gledamo duel dve ekipe kod kojih je prvenstvo u toku, kada je reč o početnim fazama evropskih kvalifikacija. Bodo/Glimt je ove sezone na 6. mestu i ima čak 11 bodova manje od Lillestroma, tako da je upitno hoće li imati evropske kvalifikacije sledeće sezone. Sa druge strane, Klaksvik je ove sezone takođe prvi, i dalje nemaju poraz na Farskim Ostrvima i imaju 6 bodova više od Vikingura.

Tržišna vrednost Norvežana se procenjuje na 16.200.000 evra, a Farana na svega 2.800.000 evra. Verujemo da je i to jedan od razloga zašto kladionice favorizuju norveški klub. Norvežani su prošle sezone igrali u kvalifikacijama za LŠ gde su ispali od Legije iz Varšave već u 1. kolu. Sa druge strane, za Klaksvik igraju većinski domaći fudbaleri, a kvalifikacije za LŠ nisu igrali dve godine, a tada su prvo izbacili Slovan iz Bratislave, da bi ih potom eliminisao Young Boys. To je bilo u sezoni kada su se igrali kvalifikacioni mečevi bez revanša.

Sve u svemu, duel dve napadački nastrojene ekipe koje su u formi i kojima je ovo veliki uspeh. Verujemo da se neće predati i nadamo se da ćemo gledati dobar fudbal. Naš predlog je tip „1P1+&3+“ po kvoti 1.58.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje