petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: HJK – RFS (najava utakmice)

HJK i RFS odmeriće snage danas od 18 časova po našem vremenu u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Duel dve ekipe kod kojih je prvenstvo u toku, a situacija je takva da su obe ekipe trenutno druge u svojim prvenstvima. KuPS beži HJK-u 3 boda, dok RFS-u Valmiera beži 5 bodova.

HJK i evropske kvalifikacije nisu novina, oni su prošle godine najpre izbacili Budućnost, potom su već u 2. kolu izbačeni od strane Malmea. U trećem kolu kvalifikacija za LE izbacili su Nefči, pa su na kraju poraženi u plej-ofu od Fenerbahčea.

Tržišna vrednost Finaca iznosi 6.950.000 evra, a Letonaca 8.900.000 evra. Dakle, sudeći na osnovu toga, relativno slična situacija. U obe ekipe igraju igrači različitih nacionalnosti, ali su kod Letonaca pretežno Letonci, a kod Finaca pretežno Finci, što je potpuno logično. U RFS-u je interesantno što za isti igraju Andrej Ilić, Jovan Vlaukin, Stefan Cvetković, Stefan Panić iz Srbije, kao i Tomislav Šarić iz Hrvatske. Dakle, jedan mini balkanski klub. Letonija je interesantno područje za dalje dokazivanje, što je praksa u poslednjih nekoliko godina fudbalerima iz Srbije, dobrim delom.

Ipak, kada se podvuče crta, treba istaći da su obe ekipe u formi i da se pored Evrope, bore i za prvo mesto u ligi. Kladionice favorizuju Fince, ali ih ne bismo tek tako lako stavili na tiket. Stoga, mi ćemo probati sa opcijom „GG“ jer verujemo da ovde može da bude golova na obe strane, uz malo sreće. Kvota za dati predlog je 1.73.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje