subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Dinamo Batumi – Slovan Bratislava (najava utakmice)

Danas je na programu pet revanš mečeva kvalifikacija za Ligu šampiona, a u Gruziji će se sastati šampion ove zemlje– Dinamo Batumi i šampion Slovačke – Slovan. U prvom meču rezultat je bio 0:0. NAJAVU ZA PROŠLI MEČ MOŽETE DA PROČITATE KLIKOM NA LINK https://www.sportskenovosti.net/liga-sampiona-2022-23-slovan-bratislava-dinamo-batumi-najava-utakmice-254754/

Baš kao što smo i predvideli pre nedelju dana, ništa niej rešeno u prvom susretu, iako rezultat ne govori u prilog tome koliko je šansi bilo za obe strane, iako je one iz kategorije stopostotnih bilo samo jedna za Slovan, ali su golmani oba tima par puta bili na velikim iskušenjima, uglavnom zbog udaraca sa distance igrača oba tima, ali su ipak uspeli da sačuvaju svoju mrežu netaknutom.

Činjenica da je Dinamo Batumi u takmičarskom ritumu, pokazala se kao veoma bitna, naročito u drugom delu igre kada je Dinamo Batumi bio dosta bolji rival, tj konkretnije je kretao ka golu rivala koji je proglašavan za velikog favorita. Očekujemo jedan sličan meč koji bi ovog puta mogao da odluči trenutak inspiracije nekog od igrača oba tima, Dinamo je ovog puta za nijansu veći favorit po nama, iako i Slovan ima tim koji može u naredno kolo. Zbog svega navedenog, naš predlog je igra 1X&0-3 gola po kvoti 1,65.

Kako je sve izgledalo u prvom meču, pogledajte na:

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje