četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Shakhter Soligorsk – Maribor (najava utakmice)

Danas je na programu pet revanš mečeva kvalifikacija za Ligu šampiona, a u meču koji ćemo analizirati sastaju se Šhakhter Soligors i Maribor. U prvom meču rezultat je bio 0:0. NAJAVU ZA PROŠLI MEČ MOŽETE DA PROČITATE KLIKOM NA LINK https://www.sportskenovosti.net/liga-sampiona-2022-23-maribor-shakhter-soligorsk-najava-utakmice-254750/

MEČ SE IGRA NA NEUTRALNOM TERENU U TURSKOJ na stadionu NEW SAKARYA, ADAPAZARI

Baš kao što smo i napisali u najavi prvog meča, defanzive oba tima su jači delovi ekipa, uz činjenicu da je Maribor ostao bez najboljeg strelca tima, pa smo i dobili takav meč, sa jako malo prilika i reuzltat na kraju 0:0, najbolju priliku imao je Maribor u nadoknadi vremena kada su posle centaršuta pogodili prečku. Ovog puta meč će se igrati na neutralnom terenu u Turskoj zbog zabrane za beloruske klubove da igraju na domaćem terenu evromečeve, ali bez obzira na to, očekujemo potpuno isti meč kao i prvi, gde će taktičkim nadmudrivanjem i pre svega defanzivom oba tima nastojati da dođu do prednosti koja će ih odvesti u narednu fazu takmičenja.

Što se tiče utakmice, više od dva gola bi gotovo sigurno bilo iznenađenje, pa je igra 0-2 gola po kvoti 1,50 odličan izbor, ali i igra koja je predložena i za prvi meč XppVX takođe solidno plaćena i to kvotom 1,60.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje