utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Shamrock Rovers – Hibernians (najava utakmice)

Shamrock Rovers i Hibernians odmeriće snage večeras od 20:30 po našem vremenu u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a ekipa iz Irske moraće da napravi dobar rezultat kod kuće, jer na vremenske uslove na Malti teško da su navikli.

Sjajna sezona za Šemrok koji je prošlu sezonu završio na 1. mestu sa čak 16 bodova više od ekipe St. Patricks, a ove sezone su prvi na tabeli sa čak 10 bodova prednosti u odnosu na ekipu Dundalk, ali imaju i 2 utakmice više. Tržišna vrednost ekipe je 3.32 miliona evra, a ekipu mahom čine Irci. Hibernians je sezonu završio na 1. mestu i imao je 3 boda više od Floriane, koja je bila druga. Ekipa koja u poslednjih par sezona nije puno puta bila na Evro sceni, a poslednjih put su kvalifikacije za LŠ igrali prošle sezone, kada je bolja bila estonska Flora. Maltežani „vrede“ 4.74 miliona evra, najviše su to domaći fudbaleri, ali ima i stranaca. Istakli bismo levokrilnog fudbalera po imenu Jurgen Degabriele kao potencijalno najveću pretnju po gol rivala.

Prednost domaće ekipe jesu teren, vremenski uslovi na koje Maltežani možda nisu navikli, kao i vrlo bitan podatak, a to je da je prvenstvo Irske u toku, kao i da je Šemrok tu neprikosnoven. Čini se da će Hibernians svoje mesto u 2. kolu morati da traži kod kuće, pa predlažemo „1&D2+“ po kvoti 1.53.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje