utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Shkupi – Lincoln Red Imps (najava utakmice)

Poslednji par za danas po rasporedu je ShkupiLincoln Red Imps, a ove dve ekipe odmeriće snage večeras od 20:45.

Šampion Severne Makedonije u Skoplju će da ugosti šampiona Gibraltara, a kada ekipa dobije priliku da debituje u Evropi kod kuće, sigurno će dati sve od sebe da ostavi odličan utisak i rezultat. Za domaći tim najviše igraju makedonski fudbaleri, dok bismo istakli ofanzivnog vezistu iz Kostarike po imenu Freddy Álvarez, a tu je i centarfor iz Nigerije, SUnday Adetunji. Tržišna vrednost ekipe je 5.59 miliona evra.

Iz malenog Gibraltara dolazi šampion Lincoln, u kom mahom igraju domaći fudbaleri, a tržišna vrednost najskupljih se procenju na oko 150.000 evra. Tačnije, ofanzivni vezista, Liam Walker važi za najskupljeg, a ima čak 34 godine.

Gosti su i prošle sezone igrali u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gdfe su u prvom kolu savladali ekipu Fola Esch, potom ih je u drugom kolu izbacio Kluž. Igrali su potom i u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, gde je Slovan iz Bratislave bio bolji. Sve u svemu, 6 evropskih utakmica za ovakvu ekipu bilo je nemoguće zamisliti pre 10-15 godina. Još jednom pominjemo, Shkupi će imati debi u Evropi i sigurno uzbuđenja neće manjkati.

Iako gosti imaju iskustva, verujemo da će dati sve od sebe da maksimalno zatvore ovu utakmicu, ali blagu prednost dajemo domaćoj ekipi. Ne verujemo da ćemo gledati preterano efikasan fudbal, a predlažemo tip „1&0-3“ zbog odlične kvote 2.10.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje