ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: RFS – HJK (najava utakmice)

Nastavljaju se evropske kvalifikacije, a prvi će na teren Letonci i Finci. Od 17:30 po našem vremenu snage će odmeriti RFS i HJK. Očekivali smo malo više od letonskog predstavnika u prvoj utakmici, ali deficit od jednog gola zaista nije nešto što može da predstavlja nepremostivu prepreku.

Iz najave od prošle nedelje stojimo pri tome da su ovo dve pretežno slične ekipe, sličnog kvaliteta i bez obzira na prvi meč, dajemo im jednake šanse za plasman u narednu fazu.

Nakon prošlog meča, HJK nije igrao ligaški, dok je RFS kod kuće demolirao Spartaks u okviru osmine finala Kupa Letonije, i na taj način su verovatno makar malo ulili samopouzdanje. Interesantno je i da nijedan gol nije postigao isti fudbaler, pa će većina njih biti motivisana da nastavi golgeterski niz i protiv šampiona Finske. Kratko i jednostavno, ovde je ulog za obe ekipe zaista velik, jer drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona automatski znači i potencijalno treće u LE, kao i potencijalno četvrto u LK. Stoga, teško da će RFS da se preda, pogotovo što su Finci imali svega 1 šut u okvir gola za 90 minuta igre. Predlažemo tip „1X&0-3“ po kvoti 1.65.


Najava prve utakmice ovih ekipa je na linku

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje