petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Šerif – Zrinjski (najava utakmice)

Danas je na programu deset revanš mečeva kvalifikacija za Ligu šampiona, a na stadionu u Tirspolju, sastaće se šampion Moldavije – Šerif i Zrinjski, šampion Bosne i Hercegovine. U prvom meču rezultat je bio 0:0. NAJAVU ZA PROŠLI MEČ MOŽETE DA PROČITATE KLIKOM NA LINK https://www.sportskenovosti.net/liga-sampiona-2022-23-zrinjski-serif-najava-utakmice-254746/

Baš kao što smo i predivdeli u prvom meču, ujednačene ekipe koje su odrađivale posao uz prvom meču bez prevelike želje da dođu do gola rivala, može se reći da je Zrinjski imao najbolju šansu na meču koju je propustio najbolji igrač tima Nemanja Bilbija, ali osim toga ostalo nije vredno pomena.

Pred drugi meč očekivanja su gotovo ista, Zrinjski će ovog puta biti tim koji će za nijansu kraće imati posed lopte i pokušati da iz kontranapada ugrozi gol rivala, dok će domaćin pokušati da bude agilniji i više napada. Ne bi nas čudilo da ovaj meč bude rešen posle produžetaka ili penala. U prvom susretu ukupno je upućeno devet udaraca na oba gola, od čega samo jedan u okvir, što govori o tome da je defanziva bolji deo ovih ekipa ili možda da ofanziva nema dovoljno potencijala.

Zbog svega navedenog naš predlog za ovaj meč je isti, od 0-2 gola po kvoti 1,55, za one koji jure veću kvotu, mogu da probaju sa igrom Xpp (nerešeno na poluvremenu) po kvoti 2,00.

Sažetak prvog susreta možete pogledati na:

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje