subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Sutjeska – Ludogorec (najava utakmice)

Danas je na programu deset revanš mečeva kvalifikacija za Ligu šampiona, a na stadionu u Podogorici, sastaće se šampion Crne Gore – Sutjeska iz Nikšića i šampion Bugarske – Ludogorec. U prvom meču rezultat je bio 2:0. NAJAVU ZA PROŠLI MEČ MOŽETE DA PROČITATE KLIKOM NA LINK https://www.sportskenovosti.net/liga-sampiona-2022-23-ludogorec-sutjeska-najava-utakmice-254572/

Iako Ludogorec nosi lepu prednost u Crnu Goru na revanš, ne može se reći da su do nje gošli lako, naprotiv, 73.minuta im je u prvom meču trebalo da svoju dominaciju pretvore u prednost i to posle kornera, dok je drugi gol postignut u nadonknadi vremena. Ludogorec je dominirao tokom čitavog toka susreta, dok Sutjeska nije stvorila nijednu ozbiljnu priliku za gol, a moraće u revanšu da krene hrabrije jer nema šta da izgubi. Ludogorec je za vikend počeo i ligu, a dobio je na gostovanju 0:3, tako da je forma u uzlaznoj liniji.

U drugom meču ne očekujemo preveliku razliku u odnosu na prvi, dominacija gosta i najverovatnije, za nijansu otvoreniju igru Sutjeske, mada gledajući po kvalitetu pitanje je da li crnogorski predstavnik može ozbiljnije i u kontinuitetu da ugrožava tima Ludogoreca koji je zaista dosta kvaliteniji, naš predlog je igra 2&0-3 gola po kvoti 2,30.

U prvom meču je to izledalo ovako:

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje