subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Žalgiris – Balkani (najava utakmice)

Danas je na programu deset revanš mečeva kvalifikacija za Ligu šampiona, a na stadionu u Viljnusu, sastaće se šampion Litvanije – Žalgiris i šampion južne srpske pokrajine Kosovo i Metohija – ekipa Balkani FC. U prvom meču rezultat je bio 1:1. NAJAVU ZA PROŠLI MEČ MOŽETE DA PROČITATE KLIKOM NA LINK https://www.sportskenovosti.net/liga-sampiona-2022-23-balkani-zalgiris-najava-utakmice-254576/

Ekipa iz Metohije, FC Balkani prijatno je iznenadio igrom u prvom susretu, odigrali su otvoreno i napadački i u goste idu bez prednosti najviše zahvaljujući manjku koncentracije u završnici akcija, jer su mogli do makar još jednog gol, s obzirom na broj solidnih prilika i izrađenih situacija, sa druge strane i Žalgiris je imao svoje šanse, pa se može reći da je nerešen rezultat prve utakmice realan i očekivan posle svega viđenog.

Meč se ovog puta igra na stadionu Žalgirisa što u mnogome menja situaciju, Žalgiris u evropkupovima ume da bude veoma neugodan rival na svom stadionu i protiv mnogo jačih ekipa od Balkanija, pre par sezona to je najbolje osetio bugarski Ludogorec koji je poražen 3:1, prošle godine isto je prošao Linfild, ranije Vaduz, Leh, Pjunik. Svakako da će Balkani pokušati da kao i u prvom susretu ugrozi rivala, pre svega preko Krasnićija, najboljeg igrača prvog susreta, koji se pokazao kao izuzeno brz i tehnički potkovan igrač koji lako ulazi u šanse.

Zbog svega navedenog, očekujemo da domaći tim ostane neporažen, ali nam se čini da gotovo izvesno neće biti manje od dva gola na meču, pa smo se opredelili na osnovu svega za predlog 1X&2-5 gola po kvoti 1,75.

Kako je sve izgledalo u prvom meču možete pogledati na:

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje