subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona: Juventus – Ajax (Najava meča i predlog za klađenje)

Jedan od uzbudljivijih revanš mečeva četvrtine finala Lige šampiona svakako je duel između Juventusa i Ajaksa, a prvi meč završen je rezultatom 1:1. Utakmica će se odigrati u Torinu večeras od 21 čas po našem vremenu.

Prvi meč je bio prilično uzbudljiv, a prvo poluvreme je proteklo u naletima jedne i druge ekipe. Ipak, Kristijano Ronaldo je uspeo da pronađe put do mreže holandskog kluba pred sam kraj prvog poluvremena, a na početku drugog poluvremena je David Neres postavio konačnih 1:1. Iako je delovalo da će golova biti još, možemo objektivno da tvrdimo da je Ajaks bio itekako težak protivnik za „staru damu“, te ih nikako ne treba potceniti na večerašnjem okršaju.

Od date utakmice, Ajaks je na svom stadionu deklasirao Ekselsior rezultatom 6:2, dok je Juventus poražen od Spala rezultatom 2:1. Ipak, Juventus je odmarao većinu svojih prvotimaca na ovom susretu, te će sigurno večeras biti u punom sastavu i spreman za pobedu.

Što se izostanaka tiče, za Juventus neće igrati Juan Cuadrado (17n/1g/3a, desno krilo), Mario Mandžukić (32n/9g/7a, centarfor, drugi strelac ekipe), Mattia Perin (9n/0g/0a, golman), Giorgio Chiellini (30n/1g/1a, centralni bek, kapiten) i Martín Cáceres (15n/0g/0a, centralni bek). Za Ajaks neće i grati Carel Eiting (17n/0g/7a, defanzivni vezni) i Nicolás Tagliafico (39n/5g/6a, levi bek), dok je upitan Frenkie de Jong (44n/4g/3a, defanzivni vezni).

Potencijalne postave preuzete sa sajta whoscored.com

Ne treba mnogo polemisati o susretu koji nas očekuje večeras, gledaćemo spektakularan fudbal i na ovakvim susretima favorit ne postoji. Gotovo sigurno će Ajaks ići na to da postigne pogodak, a Juventus će prolaz tražiti kroz pobedu, jer im 1:1 iz prvog meča neće biti dovoljno, iako je u teoriji taj rezultat za njih dovoljan. Kvota 1.85 za tip „GG“ nam se čini kao prava opcija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje