utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Real Madrid vs Liverpool – najava mečeva i predlog, sreda (15.3.)

Real Madrid ima ozbiljan rezultat koji je doneo iz Engleske (3 gola razlike), i malo je verovati da u Madridu može da se desi neko veliko iznenađenje.

Real iako igra jako promenljivo ove sezone, ali svakako najboļja ekipa u Evropi kada su u pitanju eliminaciona kup takmičenja, tako da to je još jedna prednost velikana iz Madrida.

Za ovaj meč Karlo Anceloti ce moci da racuna na sve igrače osim Davida Alabe. Utakmica bi trebala biti interesantna, i trebalo bi biti otvoren i lep fudbal za gledaoce.

Gostujuća ekipe Liverpula je pretrpela katastrofalan poraz od Reala, a onda pobedili na Anfildu nikog drugog, no Manchester United, i to sa istorijskih 7-0. Potom su gostovali Bornmautu i poraz 1-0 od ekipe koja je ove sezone totalno podbacila.

Napašće u ovom meču sigurno Redsi, all isto tako imaće sa druge strane jako ozbiljnog rivala. Liverpool je pravio čuda već na 3-0, a trener Jurgen Klop najavio je da ima vere u ekipu. Nemački trener danas ne može da računa na S. Hendersona i S. Bajčetića.

Naš predlog za ovaj meč je igra na golove gde očekujemo minimalno 3 komada, ili pak alternativno GG (oba daju gol).


Liga Šampiona: Napoli vs Frankfurt – najava mečeva i predlog (15.3.)


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje