petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Maksimalno dva pogotka i 7. put u nizu?!

Sa početkom od 18 sati i 45 minuta na programu je utakmica 1. kola izraelske Leumit League u kojoj će snage odmeriti ekipe Hapoel Akko i Hapoel Kfar Saba.

Hapoel Akko je ekipa koja je prošlu sezonu završila na 5. poziciji u relegacionoj grupi. Na 37 odigranih utakmica su osvojili ukupno 42 boda i time uspeli da izbore opstanak u ovoj ligi.

Hapoel Kfar Saba je tokom prethodne sezone učestvovao u relegacionoj grupi Ligat ha’Ala, odnosno prve lige, a osvojivši samo 24 boda tim je zauzeo poslednje, 8. mesto i ispao u niži rang.

Međusobne utakmice: H. Akko – Hapoel Kfar Saba (www.flashscore.com)

Iako su se Hapoel Akko i Hapoel Kfar Saba poslednji put sastali pre nešto više od dve godine ne bi trebalo da izostavimo podatak da su ove dve ekipe, na poslednjih 6 međusobnih susreta, postigle svega 6 pogodaka. Zahvaljujući tome svaki put je bio dobitan tip “0-2“, kao i “NG“, dok smo maksimalno jedan gol i tip “0-1“ mogli da naplatimo čak 5 od 6 puta. Za navedene tipove danas su ponuđene kvote 1,60, 1,70 i 2,95, redom.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje