petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Minesota bolja u derbiju severa NFC-a

Ekipa Minesota Vajkingsa ostvarila je veoma važnu pobedu na gostovanju Čikago Bersima. Ekipa koju predvodi Majk Zimer je slavila rezultatom 17-9 i na taj način sačuvala šanse da se plasira u plej of.

Bila je to klasična utakmica u diviziji, vemoa tvrda i na mali broj poena. Minesota je uspela da iskoristi svoje prilike u napadu i greške u napadu Čikaga kojih je bilo poprilično.

U prvoj četvrtini Džastin Džeferson je postigao jedini tačdaun i doneo Minesoti prednost od 7:0. U drugoj četvrtini Minesota je preko Grega Džozefa povećala na 10:0, a do kraja poluvremena Čikago je sa fild golom smanjio na 10:3 iako je moglo da bude potpuno drugačije.

Drugo poluvreme donosi ponovo veliku borbu. Jedini tačdaun je delo Smita Marstera koji je Minesoti doneo prednost od 17:3. Čini se da je to bio presudan momenat, jer su se Bersi mučilu napadu. Odbrana Minesote je odradila fenomenalan posao i do kraja meča dozvolila samo jedan tačdaun protivnicima.

Na kraju meča Kirk Kazins je imao 12/24 kompletirana pasa za 87 jardi uz dva pasa za tačdaun i jedan intersepšn. Sa druge strane Džastin Filds je završio utakmicu sa 26/29 kompletiranih dodavanja za 285 jardi uz jedan pas za tačdaun i fambl.

Minesota će u narednoj rundi igrati protiv Los Anđeles Remsa, a Čikago protiv Sijetl Sihoksa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje