subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mirne mreže na severu Afrike?!

Ekipe CS Constantine i MC Oran sastaće se ovog petka, sa početkom od 14 sati i 30 minuta po našem vremenu, a reč je o utakmici 14. kola alžirske Ligue 1.

Constantine na ovu utakmicu stiže kao 13. tim na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone osvojio 13 bodova i zabeležio 3 pobede, 4 remija i 4 poraza.

Oran se, sa druge strane, nalazi na 5. poziciji, dok na svom kontu ima skor od 5 pobeda, 6 remija i 2 poraza, pa samim tim i 21 osvojen bod.

Ni Constantine ni Oran ove sezone ne mogu da se pohvale efikasnim izdanjima, što pokazuje i podatak da je “0-2“ bio dobitan na 9 od 11 utakmica domaćeg i 4 od 9 utakmica gostujućeg tima.

Međusobne utakmice: Constantine – Oran (www.flashscore.com)

Sa gore navedene slike možemo da primetmo da su mreže uglavnom mirovale i na njihovim međusobnim susretima, pa smo tip “0-2“, koji se danas plaća kvotom 1,45, mogli da vidimo na svakoj od poslednjih 9. Šta vi mislite, hoće li Alžirci nastaviti ovaj niz ili će konačno postići bar tri gola? Za tip “3+“ se nudi kvota odlična 2,75.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Keith Johnston from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje