subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 6.kola Francuske Lige 1 (mečevi koji se igraju u subotu)!

U najavama sezone po delovima (PRVI, DRUGITREĆI i ČETVRTI deo) predstavili smo vam pojedinačno ekipe Francuske lige 1, od 2.kola praktikovaćemo i najavu pojedinačnih mečeva, sa izostancima igrača, međusobnom tradicijom i predlogom za klađenje, nadamo se da će vam i najava mečeva pomoći da lakše pobedite kladionicu: 


17:00 Monako – Strazbur

Počela je igra na dva fronta za ekipu Monaka, koji je u toku nedelje imao meč u Ligi šampiona na gostovanje sa Lajpcigom, gde su remizirali 1:1, što ih je ,, vratilo u život“ posle neočekvanog poraza od Nice 4:0 u prošlom kolu, kada ih je ovaj tim uhavtio na brze kontranapade iz kojih je lako došao do prednosti. Monako za sada na 2.mestu sa skorom 5-0-1 i gol razlikom 14:8. Na domaćem terenu mečevi Monaka najčešće idu u veliki broj golova, na 13 od poslednjih 14 mečeva u okviru domaćih takmičenja viđeno je tri ili više gola. Trener Monaka nema na raspolaganju:prvi golman Subašić (5/0) i veznog igrača Lemara (5/0)

Strazbur nije baš najbolje otvorio novu sezonu, posebno boli poraz u prošlom kolu od Amijena, trenutno su na 18.mestu sa skorom 1-1-3 i gol razlikom 4:8. Na gostovanjima imaju skor 0-1-2 i gol razliku 1:7. U prošlom kolu doživeli su poraz na domaćem terenu od Amijena 0:1 iako su veći deo meča dominirali i stvarali šanse, ali ih i promašivali. Za meč protiv Monaka, trener gostiju neće moći da računa na: defnazivac Lalu (5/0) i veznog igrača Corgneta (5/0) 

Monako nije poražen od Strazbura na poslednjih 9 mečeva (7 pobede Monaka i 2 remija)

Očekujemo potpunu dominaciju domaćina koji iako je umoran od meča Lige šampiona, želi da se vrati na pobednički kolosek u domaćem prvenstvu i što pre anulira težak poraz u prošlom kolu.

PREDLOG za klađenje:1&3-6 (pobeda Monaka uz 3 do 6 gola na meču) (kvota 1,70)


20:00 Dižon – Sent Etijen

Duel dva tima sa potpuno različitim konceptima igre, domaćin koji igra potpuno otvoreno i često sa dosta golova i gost koji svoju igru bazira na ekstremno čvrstoj odbrani i kontranapadima preko svojih brzih veznih fudbalera i napadača. Dižon se nalazi na 19.mestu sa skorom 1-1-3 i gol razlikom 6:12. Na domaćem terenu imaju skor 1-0-1 i gol razliku 3:5. U prošlom kolu poraženi su od Kaen 2:1, a da su napadači ovog tima bili precizniji, rezultat je mogao da bude i veći u korist ekipe sa Azurne obale. Za meč sa ,,zelenima“ terene Dižona ne može da računa na: defanzivci Varault (3/0) i Lang (2/0), vezni igrači Abeid (0/0 povređen od starta sezone) i Kvon (4/1)

 Sent Etijen je iako favorit u prošlom kolu, uspeo samo da remizira na domaćem terenu sa Anžeom, 1:1, pre svega zbog rano dobijenog crvenog kartona, sve je bilo rešeno do 9.minuta meča, kada je najpre golom Kabele domaćin poveo, da bi gost izjednačio već u 9.minutu. Golman Rufije je par puta spasao domaćina odličnim intervencijama. Sent Etijen se nalazi na 4.mestu sa skorom 3-1-1 i gol razlikom 6:4, na gostovanjima imaju skor 1-0-1 i gol razliku 1:3. Ovaj meč neće igrati sledeći igrači:Pogba (0/0 odbrana, povređen od početka sezone) i napadač Hamouma (5/1)

Ovi timovi su pred početak sezone odigrali prijateljski meč u kome je slavio Sent Etijen 0:4. U prvenstvenim duelima Dižon nikada nije savladao Sent Etijen, u četri odigana meča, tri pobede Sent Etijena i jedan remi, a nikada nije viđeno više od tri gola.

Mišljenja smo da će defanzivni koncept gosta i kvalitetniji sastav biti bliži pobedi i da neće dozvoliti domaćem timu da ih ugroze tokom meča, ostavljamo mogućnost za remi jer Dižon ipak na domaćem terenu može da odigra kvalitetno protiv većine rivala u ligi.

PREDLOG za klađenje: X2&0-3 (nerešno ili pobeda gosta uz 0 do 3 gola na meču)(kvota 1,70)


20:00 Gengamp – Lil 

Tim Gengampa je u skladu sa očekvanjima otvorio ovu sezonu, u prošlom kolu poraz od Liona na gostovanju 2:1, iako se može reći da je u neki delovima utakmice ekipa Gengampa bila čak i bolji rival, ali je presudio individualni kvaliteti Diaza i Fekira u ekipi Liona. Gengamp trenutno zauzima 12.mesto sa skorom 2-0-3 i gol razlikom 6:8. Na domaćem terenu skor 1-0-1 i gol razlika 2:3. Za meč protiv Lila trener domaćih ne može da računa na: defanzivca Soumaroua (0/0), Tiago Mendes (2/0), Thiago Maia (5/0)

Lil sa druge strane posle puno promena u timu i dolaska Marsela Bijelse i odličnog starta sezone i pobede 0:3 protiv Nanta, nikako ne može da pronađe formu, a malerima nigde kraja, u prošlom kolu remi sa Bordom na domaćem terenu 0:0, ali posle puno mučenja i igre bez jednog igrača gotovo tri četvrtine meča, jer je najskuplji igrač u istoriji kluba Maia zbog dva brza žuta kartona mora ranije u svlačionicu. Za meč protiv Gengampa, Bijelsa ne može da računa na: defanzivce Tabanoua (0/0) i Martinsa-Pereire (1/0)

U međusobnim mečevima na stadionu Gengampa, tip 0-2 gola bio je prolazan na 11 od poslednjih 12 međusobnih mečeva.

Mišljenja smo da je ovo duel dva tima sličnog kvaliteta i da bi mogle da ga reše nijanse u igri, ili možda neka nova nesmotrenost nekog od igrača oba tima, ne usuđujemo se da predložimo konačan ishod meča.

PREDLOG za klađenje: 2P 1-2 (od 1 do 2 gola u drugom poluvremenu) (kvota 1,60)  PREDLOG 2: 0-2 gola na meču (kvota 1,80)


20:00 Nant – Kaen

Nant nastavlja sa promenljivim partijama ove sezone, ali ono od čega ne odustaje jeste defanzivna igra koju forsira trener Ranijeri i koja je donela 7 boda u poslednja tri kola, u prošlom pobeda na gostovanju kod ekipe Monepeljea, pre toga nerešeno sa Lionom 0:0 i pobeda nad ekipom Troa, do sada skor 2-1-2 i gol razlika 2:4.  Za današnji meč meča defanzivca Diego Carlosa (4/1), veznih igrača Rongiera (2/0) i Moutousammy (2/0), i napadača Bammoua (1/0).

Kaen je u prošlom kolu odradio odličan posao pobedom nad Dižonom, a da je prvi napadač ovog tima Santini bio preciziniji, rezultat je mogao da bude i veći od 2:1. Do sada je Kaen ostvario skor 3-0-2 (5:3) i iznenađujuće se nalazi u gornjem delu tabele na 6. mestu. U ekipi Kaena danas neće biti:defanzivaca Djikua (4/0) i Mbengea (4/0), kao ni veznog igrača Peetersa (5/0) 

Što se tiče međusobnih mečeva, više od tri gola na meču ovih rivala nismo videli na poslednjih 8 mečeva, u tom periodu 6 slavlja Nanta i 2 pobede Kaena. Na poslednjih 10 međusobnih mečeva nije bilo nerešeno.

I danas očekujemo jedan meč u kome će defanzivci imati glavnu ulogu, ne očekujemo goleadu te stoga imamo dva predloga za vas.

PREDLOG za klađenje: 1X&0-3 (pobeda domaćina ili nerešeno uz 0-3 gola na meču) (kvota 1,50)   PREDLOG 2: 0-2 gola na meču (kvota 1,55)


20:00 Troa – Monepelje

Ekipa novog provoligaša Troe igra prema nekim očekivanjima, do sada su ostvarili skor 1-1-3 i na nijednom odigranom meču nismo mogli da vidimo više od 3 pogodka, u prošlom kolu nerešeno protiv Tuluza, iako je Troa u većem delu meča bio bolji i delovao je opasnije po gol. Za današnji meč u timu Troa nema: veznog igrača Niveta (4/0) 

Monpelje i pored solidnih pojačanja tokom letnjeg prelaznog roka, ne uspeva da ostvari povoljniji rezultat, imaju skor 1-1-3 i gol razliku 3:5. U prošlom kolu poraženi su od Nanta na domaćem terenu, a tome je u mnogome doprineo i crveni karton napadača Đovanija Sioa. Za meč protive ekipe Troa neće biti dvojice prvih napadača Sioa (4/1) i Berigauda (4/0)

I na ovom meču ne očekujemo goleadu, naročito zbog činjenice da jedan od najkreativnijih igrača u ekipi domaćina, veteran Nivet neće nastupiti, a sa druge strane udardne igle ekipe Monpeljea takođe neće igrati na ovom meču.

PREDLOG za klađenje: 0-2 gola ( kvota 1,75)


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje