ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik tipuje Superligu i Prvu ligu Srbije (19.03.2022)

I u ovoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!:


Kabel -Željezničar Pančevo: Ne menjamo dobitnu kombinaciju, pogodili smo Želju dva puta do sada. Da se ne ponavljamo, ali ekipa koja je pravljena da napadne Super ligu i sa kiksevima nekih konkurenata ušli su u igru za direktan plasman u Super ligu. Imaju tim koji je za Super ligu i inostranstvo i veliki su favoriti protiv Kabela za koji igraju mladi momci bez iskustva, već su ispali iz lige. Izgubili su od Timoka 0:3 na domaćem terenu koji je predposlednji. Očekujemo da Želja od početka krene jako i reši pitanje pobednika u prvom poluvremenu i zato predlog iz 2 u 2.

Loznica – Budućnost Dobanovci: Loznica će na ovom meču igrati bez najboljeg igrača Komarčevića, međutim Obadović, Milinković, Vićentijević, Ivić, Elesin golman su kvalitet i pokazali su na prolećnog dela sezone kada su lako dobili Zlatibor 4:1 koji uopšte nije slaba ekipa. Pobedili su i Timok u Zaječaru, protiv Gata su odigrali 0:0 i nadaju se baražu za ulazak u viši rang. Dolazi im gost koji u odnosu na prošlu sezonu nema Šljivića, Pajovića i slabiji su dosta u odnosu na prošli deo sezone. Loznica je objektivno jača ekipa od koje očekujem da pobede danas čime će se učvrstiti na plejof mestu.

Napredak – Voždovac: Napredak kako je krenuo prvenstvo svi su očekivali da će igrati u Evropi, međutim trener je otišao i od tada kreću njihovi problemi. Prošlo kolo su vodili protiv TSC-a, ali ih je crveni karton presekao pa su odigrali samo nerešeno, kao i protiv Partizana u sledećem kolu u gostima. Imaju dobre igrače poput golmana Vasiljevića, Đuričkovića, Marjanovića. Ukoliko ovu utakmicu pobede gotovo sigurno će u plejof, stabilan su tim i plej of im ne bi trebao izmaći. Dolazi im Voždovac koji je baš čudan tim, u stanju su da pobede Lučane u gostima, a potom pre toga pet utakmica ne daju gol, otišao im je najbolji strelac i nije to taj kvalitet tima koji je bio prethodnih godina. Napredak je po meni bliži pobedi i ne vidim pobedu gosta. U najgorem slučaju očekujem remi, iako je po meni Napredak bliži pobedi. Predlog je W1 (u slučaju remija kvota je 1).


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje