sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA – Denver – LAL (predlozi za poene, skokove i asistencije igrača)

Noćas je na programu treći meč finala Zapadne konferencije NBA lige, a od 03:00 sata čeka na novi duel Nuggetsa i Lakersa. Za sada tim iz Los Anđelesa vodi 2:0 u pobedama.

Što se tiče današnjeg meča, kladionice su postavile granicu poena na 213,5 što je dosta više u odnosu na prvi meč kada je bila 209,5.

Za današanji meč opredelili smo se za predloge na sledeće igrače:

Što se tiče poena igrača, rezervni plej Denvera, Monte Morris deluje kao sasvim solidna opcija na granici 7,5. Više je rezloga zašto smatramo da će omaleni plej preći ovu marginu, naime u dosadašnjih 6 mečeva koji su ovi rivali odigrali ove sezone, Morris je samo u prvom meču u sezoni kada su Lejkersi slavili 105:96 bio ispod ove granice, kada je uz samo 4 uzeta šuta postigao 5 poena, u narednim mečevima postizao je redom 9 poena uz 10 uzetih šuteva, 12 poena uz 8 uzetih šuteva, 14 poena uz 11 uzetih šuteva, 8 poena uz 6 uzetih šutevai 9 poena uz 4 uzeta šuta.  Znači 5 od 6 over na ovoj granici. Odbrana Lejkersa mnogo se bolje kotira na visokim pozicijama, dok su po odbrani plejeva tek 14. odbrana lige sa dopuštenih 24,4 poena po meču, dok poziciju bek brane još slabije i tek su 24.odbran lige sa dopuštenih 23,6 poena po meču.

Kada je reč o skokovima, naš izbor za večeras je minus na centra Denvera, Nikolu Jokića, poznato je naime da su Lejkersi upravo na centarskoj poziciji izuzetno fizički dominantni i da imaju jako dobre skakče poput Dejvisa, Mekgija, Hauarda, uz pomoć Džejmsa i Kuzme, tako da protivnički centri i nemaju puno prilike da se iskažu u skok igri, čak ni pod svojim košem. Nikola Jokić je u dosadašnjih šest mečeva ove sezone između ovih rivala, današnji marginu od 9,5 skokova prešao samo jednom i to u trećem meču kada ih je imao 11, pre toga 5 i 6, dok je posle toga imao 1 skok, a u dosadašnja dva plej of meča, oba puta imao je po šest skokova, uz to, ekipa Lejkersa u celoj ligi dopušta najmanje skokova protivničkim timovima po meču.

Izbor za asistencije danas je plej Lejkersa, Rondo, kome je granica postavljena na 6,5 asistencije. Ovaj veteran odlično koristi svoju brzinu kako bi razigravao svoj tim, vrlo često možemo da vidimo i aliup pasove za njegove visoke igrače, pa nije ni čudo što je današnju marginu prelazio 3 od 5 puta koliko je igrao ove sezone protiv Denvera, u tri meča ligeškog dela (propustio 4 meč) beležio je redom 6,8 asistencije pa potom usled male minutaže samo 1, da bi u dva plej ofa meča zabeležio oba puta po 9 asistencije. Odbrana Denvera dopušta ove sezone protivničkim ekipama 24,8 asistencija prosečno po meču, a mi smatramo da je to i više nego dovoljno da naš predlog ode u over.


Predlozi nisu sto posto sigurni i igrate ih na svoju odgovornost, naš savet je da ih igrate u singlu

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje