petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi Sad iznenadio šampiona, Vojvodina deklasirala Zemunce!

Na otvaranju bejzbol sezone u Srbiji ekipa Novog Sada lako je izašla na kraj sa desetkovanim Beogradom 96. Konačan rezultat je bio 13:3 a loša igra i rezultat prethodio je izostankom skoro celog tima Beograda što zbog Korone ili privatnih obaveza. Na brdu za Novi Sad sjajan je bio Đorđe Tomić koji je odbacao celu utakmicu

Vojvodina je lako savladala Vojvode iz Zemuna 22:5. Dva veoma bitna igrača koja nisu igrala prošle sezone Vladimir Saravolac i Goran Stefanović vratili su se u tim i pokazali da su mnogo nedostajali. Pobeda nije dolazila u pitanje i ako su Zemunci odmah vratili prednost od 5:0 na 5:4, u narednim izmenama je prednost samo rasla da bi došla na kraju na +17. Svi igrači Vojvodine su imali bar po jedan udarac na utakmici.

Ono što treba da raduje je publika koja je bila u velikom broju i ne pamti se otkad bejzbol postoji u Srbiji više od 100 gledalaca.

Sledećog vikenda na programu je 2. kolo a igraće u nedelju od 11h Beograd 96-Vojvode a od 15h Novi Sad-Vojvodina. Svi mečevi se igraju na terenu Ade Ciganlije.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje