petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Odbrana Sejntsa svela Brejdijevu Tampu na nulu

Tom Brejdi i njegovi Tampa Bej Bakanirsi doživeli su jedan od najtežih poraza u novijoj istoriji. Tampa je na domaćem terenu poražena od divizijskog rivala Nju Orelans Sejntsa rezultatom 9:0.

Odbrana Sejntsa je odigrala perfektnu utakmicu, jer je svela najeksplozivniji napad na nula poena. Isksuni Tom Brejdi je bio veoma frustriran zbog dešavanja na terenu, a to najbolje pokazuju njegove reakcije na klupi kada je lomio predmete oko sebe.

Veliki problem za Tampu su povrede bitnih igrača u napadu. Tajt end Kris Gadvin je povredio koleno i završio je utakmicu u prvom poluvremenu. Prva hvatač tima Majk Evans povredio je zadnju ložu, a povredu je doživeo i prvi trkač tima Lenard Fornet.

Sve zasluge za ovakvu partiju Nju Orleansa idu Denisu Alenu koji je ove nedelje predvodio tim kao glavni trener, jer je Šon Pejton pozitivan na Covid 19. Denis Alen inače radi kao defanzivni koordinator i svoj zadatak je odradio perfektno.

Tom Brejdi je prebacio samo 214 jari imao je po jedan fambl i presečen pas. Defanzivci Nju Orleansa su ga sekovali četiri puta, a Brejdijev rejting je na kraju bio mizeran i iznosio je 57,1.

Sa druge strane kvoterbek Nju Orleansa Tajsom Hil nije blistao, ali je uradio posao. Prebacio je 154 jarde i dva puta je sekovan. Igrač utakmice za Nju Orleans je kiker Bret Maher koji je pogodio sva tri šuta za tri poena, što su ujedno bili i jedini poeni Nju Orleansa.

Posle ove utakmice Tampa je na skoru 10-4 i u plej of slici, a Nju Orleans je ovom pobedom došao do skora 7-7 i znatno povećao svoje šanse za plasman u plej of.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje