Za vikend su odigrani mečevi 3. kola bejzbol lige Srbije. U nedelju od 11h igrali su Vojvode – Novi Sad a od 15h Beograd 96 – Vojvodina. Mečevi su igrani kao i uvek na terenu na Adi Ciganliji u Beogradu.

Program su otvorili od 11h Vojvode (Zemun) i Novi Sad. Vojvode otvaraju meč dobro i vode 3:0 nakon 3 – Run HR Danijela Kozjaka. Kasnije povećavaju i na 5:2, da bi u 7. izmeni Novi Sad stigao do izjednačenja. Meč se nakon 9 izmena završio nerešeno tako da se igrala dodatna izmena. U gornjoj izmeni Zemunci postižu 2 poena, a utakmicu privode kraju sa brza 3 auta i konačan rezultat glasi 7:5 za Vojvode. Celu utakmicu izbacao je sjajni Danijel Kozjak!

Od 15h igrao se derbi susret Beograd 96 i Vojvodina. Na brdo se vratio Jovan Bošković koga nije bilo par sezona. Izgledao je vrlo dobro i Vojvodina ne uspeva ništa da udari. Beograd 96 već posle 3 izmene vodi 5:0, Vojvodina konačno smanju na 5:1 a Beograd ubrzo vraća na 7:1. Kiša prekida utakmicu u 6. izmeni i konačan rezultat je 7:1 odlukom sudija!

Tabela posle 3. kola: Beograd 96 4-0,Vojvode 2-1, Novi Sad 1-2, Vojvodina 0-3.

Sledećeg vikenda na programu su nove utakmice: Beograd 96 – Novi Sad i Vojvodina – Vojvode.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here