petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ole Mis – Arkansas – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Uglavnom je nedelja dan za klađenje na američki fudbal, ali od ove sezone smo počeli da pratimo i koledž fudbal i dobro nam ide. Danas ima pregršt utakmica. Naravno ne može se sve ispratiti, i zbog toga treba izdvojiti ono pravo.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Ole Mis i Arkansas. Situacija je takva da je Ole MIs favorit sa kvotom 1,50, dok je margina postavljena na 65,5 poena.

Ovde svakako treba igrati over iz mnogo razloga. Prvi, možda i najbitniji razlog jeste Ole Mis. Ole Mis ima jedan od boljih napada u celoj državi. Fantastično izbalansirano između igre po zemlji i pas igri. Veoma su agresivni, često idu na konverziju četvrtog dauna i to doprinosi da njihove utakmice budu veoma zanimljive i efikasne. Ako gledamo ovu sezonu Ole Mis je četiri utakmice postigao43, 54, 61 i 21. Tih 21 nikako ne treba potceniti, je su igrali protiv Alabame, a Alabama je klasa iznad maltene svih timova u državi.

Ovde se postavlja pitanje da li Arkansas može da parira poenima Ole Misu. Mi mislimo da može, posebno nakon poraza od Džordžije od 37-0. Džordžija je jedan od boljih timova u državi i taj poraz nije iznenađene. Za očekivati je da Arkansas izađe na teren sa mnovo više motiva ne bili što pre zaboravio taj poraz.

Biće ovo jedna luda utakmica, u to smo gotovo ubeđeni, te toplo preporučujemo da se isprati sa poeniama.

Predlog za klađenje: Više od 66,5 poena 1,95

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje