sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Sinsinati – Templ – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Juče je koledž fudbal prošao kao od šale, a večeras ćemo se oprobati sa još jednim duelom. U pitanju je meč u kojem će snage odmeriti Sinsinati i Tulan. Sitacija je takva da je Sinsinati favorit sa hendikepo od 29 poena, dok je margina postavljena na 54,5 poena.

Dakle, po kladionicama pitanje pobednika se ne dovodi u pitanje, i mi se apsolutno slažemo sa tim.

Ovo je bitan meč za Sinsinati koji je prethodnog vikenda pobedio Notr Dam u gostima i otvorio vrata ka plej ofu. Prema tamošnjim medijima, pobeda nad Notr Damom je možda i najveća u istoriji koledža. Danas im dolazi protivnik koji je jedno 3-4 puta slabiji od prethodnog i pobeda ne sme da se dovede u pitanje.

Odbrana Tulana je bušna kao cigansko korito, narodski da se izrazimo. Po svim parametrima spadaju među poslednje ekipe na tabeli, a u državi ima 130 timova. Sinsinati sa svojim napadom će sigurno do poena, a odbrana im je više nego solidna i tokom većeg dela utakmice će sprečiti postizanje poena kod protivnika.

Nemojte da vas zavara ovaj visok hendikep. To je klasična priča za koledž fudbal i on se neretko pokriva bez problema, jer je razlika u kvalitetu ponekad baš baš velika.

Predlog za klađenje: H1 -29,5 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje