četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savladali 10 puta u nizu!

Ekipe River Plate i Cerro Porteno sastaće se u petak uveče, od 22 sata i 30 minuta, a reč je o utakmici 7. kola paragvajske Primere Division.

River Plate na svom kontu ima 6 bodova nakon isto toliko odigranih mečeva, zbog čega sada zauzima 11. mesto na tabeli, sa skorom od 2 pobede i 4 poraza.



Cerro Porteno je do sada odigrao samo 4 meča na kojima je zabeležio 2 pobede i 2 remija pa se sa ukupno 8 poena trenutno nalazi na 7. poziciji.

Međusobne utakmice: River Plate – Cerro Porteno (www.flashscore.com)

Pored toga što je Clausuru započeo na dosta bolji način u odnosu na svog protivnika, trebalo bi napomenuti da će na strani Cerro Portena danas stojati i tradicija. Naime, protiv ekipe River Plate do sada su odigrali ukupno 10 utakmica, dok su na svakoj od njih uspeli da zabeleže pobedu i pritom postignu bar 2 gola.

Ukoliko mislite da će Cerro nastaviti pobedonosnu seriju, tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,70, a kombinaciju “2&G2+“ po kvoti 2,20.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje