petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 1. mart 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


18:00 Mačva – Rad Beograd (Srbija – Superliga)
Kvota na pobedu Šapčana je u blagom padu, a vrlo verovatno će do početka susreta pasti još više. I Mačva i Rad su u prilično lošoj formi, gotovo smo sigurni da će nastavak sezone igrati u drugom delu tabele, dok Šapčani i dalje imaju priliku da se bore za gornji deo tabele. Ne znamo za konkretan razlog pada kvote, a vrlo verovatno je broj uplata uticao na to.

20:00 Fluminense – Resende (Brazil – Campeonato Carioca – Taca Rio)
Već smo pisali o tome da kladioničari mahom tipuju na pobedu domaće ekipe, a upravo to je i vrlo verovatno razlog pada kvote na pobedu domaćina. Nadamo se da će kladioničari biti u pravu, a nemojte tipovati ukoliko kvota izgubi svoju vrednost, što je vrlo moguće ukoliko se uplate nastave u sličnoj meri.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje