subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Poljski niželigaši nam donose neefikasan duel uz odlične kvote?!

Sa početkom od 17 sati i 30 minuta na programu je meč 39. kola poljske III Lige (Grupa IV) u kojoj će snage odmeriti Wolka Pelkinska i Wisla Sandomierz.

Wolka Pelkinska trenutno zauzima 10. mesto na tabeli, sa 52 osvojena boda, dok iza sebe ima skor od 15 pobeda, 7 remija kao i 14 poraza.

Što se tiče njihovog protivnika, Wisla Sandomierz ima 48 poena i zauzima 13. mesto na tabeli jer je do sada zabeležio 13 pobeda, 9 remija i 14 poraza.

Međusobne utakmice: Wolka Pelkinska – Sandomierz (www.flashscore.com)

Wolka Pelkinska i Wisla Sandomierz su počevši od avgusta 2017. godine odigrale ukupno 6 međusobnih utakmica, a interesantno je to da smo tokom navedenog perioda mogli da vidimo ukupno 4 postignuta gola, a ni jednom više od 2.

Takav niz rezultata je bio dovoljan da svaki put prođe tip “0-2“ (2,00), ali i “NG“ (2,00), dok smo maksimalno jedan gol i tip “0-1“ (3,80) videli na svakom od poslednjih 5 mečeva. Koliko pogodaka ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje