nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 14. decembar 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.



19:45 Maccabi Haifa – Hapoel Tel Aviv (Izrael – Ligat ha’Al)

Juče nismo imali sreće sa Holanđanima koji su se zaustavili na prelazu 1-X, iako je gostujući tim bio dosta bolji u drugoj polovini, pa čak i ostao uskraćen za gol zbog ofsajda, ali idemo dalje. Danas ćemo pokušati sa izraelskim prvoligašima, tačnije ekipama Maccabi Haifa i Hapoel Tel-Aviv koje se trenutno nalaze na prvom, odnosno poslednjem mestu na tabeli Ligat ha’Al-a. Ono što nam je privuklo pažnju na njihov okršaj jeste činjenica da su ovi timovi zalomili čak 2 puta na poslednjih 6 međusobnih susreta, a oba puta je to bilo u korist Maccabi Haife, rezultatom 1:2. S obzirom na to je domaćin zalomio još na početku sezone, dok gost to još uvek nije učinio, vredi pokušati sa prelazom baš na ovom meču. Na kojoj utakmici vi očekujete veliki prelaz?

2-1 (26,00) / 1-2 (80,00) / PR1 (8,75) / PR2 (25,00) – 1:0 (1:0)

Međusobne utakmice: Maccabi Haifa – Hapoel Tel Aviv (www.flashscore.com)

*PR 1 – Gost vodi u bilo kom trenutku utakmice, Domaćin pobeđuje na kraju utakmice.
*PR 2 – Domaćin vodi u bilo kom trenutku utakmice, Gost pobeđuje na kraju utakmice.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje