U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


19:00 Sonderjyske – Nordsjaelland (Danska – Superliga)

Treće kolo danske Super Lige doneće nam utakmicu između četvrtoplasiranog Sonderjyskea i pretposlednjeg na tabeli – Nordsjaellanda. O ovim ekipama smo pisali u okviru H2H rubrike, gde smo pomenuli njihove veoma efikasne okršaje, ali takođe smo imali prilku da vidimo i nekoliko velikih prelaza pa ćemo ih pokriti i ovde. Naime, u periodu od septembra 2016. do februara 2020. godine Sonderjyske i Nordsjaelland su se sastali ukupno 10 puta, dok su “zalomili“ čak 4 puta (2 puta u korist domaćina i 2 puta u korist gosta) i to uz razmak od 1 do 3 susreta. Šta vi mislite, hoće li danski prvoligaši nastaviti sa prelazima nakon 2 meča pauze? Ako ne, pišite nam koji su vaši “potencijalni prelazi“ za danas.

2-1 (33,00) / 1-2 (28,00) / PR1 (9,75) / PR2 (12,00) – 0:2 (0:1)

Međusobne utakmice: Sonderjyske – Nordsjaelland (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.