U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


21:30 Universidad De Chile – Colo Colo (Čile – Primera Division)

Za poslednji dan u nedelji izdvajamo utakmicu 22. kola čileanske Primere Division u kojoj će se sastati petoplasirani Universidad De Chile i trenutni lider na tabeli, Colo Colo. Ove dve ekipe su se u periodu od maja 2013. do oktobra 2019. godine sastale ukupno 15 puta, a za to vreme su odradile i 3 velika prelaza, 2 u korist Colo Coloa i 1 u korist Universidad De Chilea, što apsolutno ne bi trebalo ignorisati. Još jedna stvar koja nam ide u prilog jeste da čileanski prvoligaši nisu “zalomili“ još od 12. septembra, iako su prelazi često viđena pojava u ovoj ligi, pa je večerašnji susret možda prava prilika da se ta pauza konačno prekine. Srećno ako ispratite, a vaše predloge ostavite u komentarima!

2-1 (45,00) / 1-2 (28,00) / PR1 (16,00) / PR2 (9,25) – 1:3 (0:2)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.