petak, 08. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 30. avgust 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


16:00 Alfreton – Chorley (Engleska – National League North)

Prva utakmica koju smo izdvojili za ovaj ponedeljak odigraće se u okviru četvrtog kola engleske National League North, a reč je o duelu između Alfreton-a i Chorley-a. Naime, ove dve ekipe su se u prošlosti sastale ukupno 9 puta, a za to vreme su uspele da odrade ukupno 3 velika prelaza, od čega dva puta uz pobedu današnjeg domaćina i jednom uz pobedu današnjeg gosta. Hoće li Alfreton i Chorley zalomiti i danas i hoće li to biti baš u korist gostujućeg tima, koji “zaostaje“ sa prelazima?

2-1 (33,00) / 1-2 (29,00) – 0:1 (0:0)


16:00 Oxford City – Bath City (Engleska – National League South)

Što se tiče drugog predloga, radi se o utakmici četvrtog kola National League South u kojoj će se sastati ekipe Oxford City i Bath City. Ovi timovi su imali jedan međusobni susreti više u odnosu na Alfreton i Chorley, ali su takođe uspeli da naprave 3 velika prelaza. Tokom tog perioda današnji domaćin je uspeo da slavi nakon preokreta čak 2 od 3 puta, dok je gost to učinio jednom. Da li je na redu još jedan prelaz u režiji ovih timova?

2-1 (25,00) / 1-2 (23,00) – 5:1 (2:1, gosti vodili 0:1)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje