subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 7. jun 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


18:30 Magallanes – Cobreloa (Čile – Primera B)

U nedostatku bolje ponude danas smo se odlučili za utakmicu devetog kola čileanske Primere B, odnosno drugog ranga takmičenja, u kojoj će se sastati Magallanes i Cobreloa. Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale ukupno 10 puta, a veoma zanimljive su baš one utakmice odigrane u periodu od decembra 2016. do maja 2018. godine s obzirom da smo za to vreme, i to u nizu, mogli da vidimo jedan preokret (u korist Cobreloe), jedan “7+“ (uz pobedu Cobreloe) kao i dva velika prelaza (po jedan u korist oba tima). Naredne četiri utakmice završene su bez “interesantnih“ rezultata i uz maksimalno dva gola, pa se nadamo da će se baš ovog puta konačno vratiti na staro. Šta vi mislite, hoće li Čileanci zalomiti? Vaše predloge ostavite u komentarima.

2-1 (27,00) / 1-2 (75,00) / PR1 (8,75) / PR2 (24,00) – 2:2 (0:2)

Međusobne utakmice: Magallanes – Cobreloa (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje