petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premier League (Engleska): Najava 37. kola (nedelja)

Danas će se odigrati tri utakmice engleske Premijer lige, a svakako će najinteresantniji biti susret između Čelsija i Liverpula, ali ne treba izostaviti ni preostala dva susreta koja će sigurno biti veoma uzbudljiva.


14:30 Manchester City – Huddersfield

S obzirom na to da je pitanje šampiona već rešeno, ovo je utakmica u koju Siti ulazi potpuno rasterećeno, a jedinu brigu ovde bi trebalo da ima Hadersfild koji žarko želi da opstane, a mi se nadamo da će u toj nameri i da uspe. Ne bismo vam savetovali da tipujete na pobedu domaćina, a po nama je optimalan raspon golova za ovaj susret od 2 do 4 po kvoti 1.75.

17:30 Arsenal – Burnley

Pretposlednja utakmica Vengera na klupi „topdžija“ sigurno će biti od velikog značaja jer je Arsenal u direktnoj borbi sa Barnlijem oko ulaska u Ligu Evrope bez igranja kvalifikacija. Stoga, treba očekivati žustar start obe ekipe, a mi ipak mislimo da će iskustvo i kvalitet pojedinaca preovladati, te će se Arsenal danas domoći tri boda, i tako i zvanično uspeti da se domogne Lige Evrope naredne sezone, dok će Barnli istu morati da traži kroz jedno kolo kvalifikacija.

17:30 Chelsea – Liverpool

Liverpul će sigurno sve snage usmeriti ka finalu Lige šampiona, a Čelsi je trenutno u takvoj poziciji da do kraja prvenstva ima još 3 susreta, a ima čak 5 bodova manje u odnosu na Totenhem kome je do kraja ostalo još 2 utakmice. Ove dve ekipe su u direktnoj borbi za plasman u Ligu šampiona naredne sezone, dok je i Liverpul na neki način upitan, ali njega „izvlači“ to što mu jedna pobeda matematički obezbeđuje prolaz, odnosno uz pomoć jedne pobede sigurno će imati više bodova u odnosu na Čelsi, a s tim u vezi uspeće da obezbedi Ligu šampiona naredne sezone. Sve i da kiksne u ova dva kola, ako pobedi u finalu, imaće pravo da igra u najelitnijem evropskom takmičenju i sledeće sezone. Biće ovo jako teška utakmica za obe ekipe, a naš predlog je tip „GG“ po kvoti 1.60.


Ove utakmice možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje