nedelja, 16. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA Plejof (Budućnost vs Zvezda)

Predlog izgledne šanse za prolaz


L. Vildoza (Zvezda) 9.5 -, 10pts, ušao da izvede bacanje umesto povređenog Campazza

Nakon furioznog starta serije gde je Zvezda pregazila Budućnost, danas bi mogao biti egal meč gde ne očekujemo onakvu razliku već na startu meča. Istina, egal meč ne pogoduje minusima, ali smo se opredelili za Argentinca iz par razloga.

Najpre smatramo da Luca od svih bekova koje trener Ivanović ima na raspolaganju, igra najlošiju odbranu i stoga može biti uskraćen minuta delimično. Potom smatramo da je Campazzo bolji kreator igre, a Nedović bolji skorer. Na poziciji bekova na defanzivi mora biti Branko Lazić, a minute će dobiti i Stefan Marković i u egalu. Dok danas definitivno ne vidimo niti jedan minut za Nikolu Ivanovića.

Od dolaska Campazza u Zvezdu, Vildozine brojke su očekivano pale – a one se ogledaju u 3 overa na 15 mečeva ABA lige (računajući i 10 poena u prošlom meču). U 6 mečeva Evrolige kada je igrao i Facu i Nedović, Vildoza je samo debitanski meč Campazza prebacio debelo marginu sa 18, a ostale ostajao jednocifren.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje