petak, 01. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Grcka Plejof (PAO vs Peristeri)

Predlog izgledne šanse za prolaz


P. Lee (PAO) 12.5+, 16pts

U dosadasnjem delu Plejofa, Paris ima 2 overa i 1 under na danasnju marginu. On je protiv Rodosa imao 13 poena, dok je u seriji sa Peristeriem imao 16 i u proteklom mecu svega 6 poena (ali sut za 3 poena 0/7).

Glavni razlog zasto ga danas predlazemo jeste svakako odsustvo Dwayne Bacona sa kojim je raskinut ugovor. Pored njega, nema ni Nate Woltersa, makar nije bio u protokolu, sto znaci sigurne minute za Lee-a.

Ukoliko danas ne prebaci marignu, pokusacemo ga i sledeci mec u Martingale sistemu.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje