četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez 13 igrača, biće uključeni i omladinci u sastav

Jedan tim će danas odigrati meč bez 13 igrača, od kojih je većina standardna u timu, sa druge strane samo jedan izostanak za drugi tim. Meč okvirno možete preuzeti okvirno do 20:45, predložena kvota je 1,80

Još jedan meč Italijanskog kupa u Seriji C, a domaća Latina će dočekati Casertanu sa kojom igra u istoj grupi lige C.

Domaća Latina je u dosadašnjem toku lige na 4.mestu sa skorom 3 pobede, 2 remija i 1 poraz i gol razlikom 11:7 i oni su najefikasniji tim lige u prvih šest kola. Za današnji meč najavljen je samo izostanak povređenog napadača Riccardia (5u/0g/0a).

Što se tiče ekipe Casertana, oni se trentuno nalaze na 17.mestu, imaju 4 remija i 1 poraz i gol razliku 3:7. Upravo zbog slabijih partija na startu lige i želje da se to promeni već od vikenda, trener gosta će u ovom kup meču igrati bez 13 svojih igrača (na slici pogledajte koji su to igrači)

Kao što možete da vidite samo 9 igrača iz seniroskog sastava biće dostupna za ovaj meč, a osim defanzivca Anastaisoa, ostali nisu imali značajniju minutažu ove sezone.

Mišljenje urednika: Činjenica da je domaćin odlično otvorio sezonu i da je najefikasniji tim uz to da će gosti igrati sa drugim timom i omladincima nameću nam predlog igra 1&2-5 gola po kvoti 1,80.

1:0


Ovaj članak je zaštićeno autorsko delo i zaštićen je zakonima Republike Srbije. Svako neovlašćeno kopiranje, distribucija ili korišćenje ovog članka bez dozvole autora predstavlja kršenje autorskih prava i podleže pravnim sankcijama.
Molimo vas da poštujete autorska prava i da se pridržavate zakona o intelektualnoj svojini. Sve povrede autorskih prava biće procesuirane u skladu sa važećim zakonima.
Autor članka zadržava sva prava na ovu intelektualnu svojinu i ima pravo da traži odštetu za svako kršenje njegovih prava.
Hvala na poštovanju autorskih prava i razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje