petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaći tim sa omladincima i skraćenom rotacijom danas!

Domaći tim će zbog problema sa korona virusom danas odigrati meč u dosta podmlađenom sastavu, a ni klupa neće biti popunjena zbog manjka igrača. Gosti bez jednog pozitivnog igrača. Meč možete preuzeti do četvrtka do 19 časova okvirno, predložena kvota je 1,80. #### Od trenutka objavljivanja do sada kvota je mnogo pala tako da je sa 3 cena otvaranja spuštena na samo 1 kredit

Radi se o meču kvalifikacija za Ligu Evrope u kojem se od 19:30, sastaju estonska ekipa Kalju Nomme i slovenačka Mura.

Kalju Nomme je u velikom problemu pred ovaj meč, veliki broj igrača je pozitivan na kovid virus pa nisu ni doputovali u Budimpeštu gde će na neutralnom terenu, ovaj tim ,,dočekati“ Muru. Tim koji će izaći na ovaj duel sačinjavaće mladi igrači, a Kalju Nomme je obavezan da u rosteru ima 13 igrača što je izgleda i broj sa kojim će doputovati na ovaj meč.

(vest na linku: https://soccernet.ee/artikkel/nomme-kalju-koroonakoldesse-lisandus-veel-uks-juhtum-nakatunuid-juba-15

Što se tiče Mure oni su odlično otvorili slovenačko prvenstvo sa dve pobede, u gostima protiv Celja 0:2 i na domaćem terenu protiv Tabora 3:0. Za ovaj meč jedan igrač se vodi kao nedostupan zbog kovida 19, ali se ne zna tačno koji je to igrač. Sve u svemu crno-beli će imati najjači tim na raspologanju.

Mišljenje urednika: Neutralan teren, problemi estonaca sa sastavom i odlična forma gosta koji je kompletan za ovaj meč, navode nas na predlog 2&2+ po kvoti 1,80!

0:4


Foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Szuszastadion.jpg

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje