petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez prvog strelca, kapitena i još petorice dočekuje gosta koji u poslednje vreme pobeđuje!

Domaći tim će večeras biti bez čak sedmorice fudbalera (od kojih su samo neki prvi strelac ekipe i kapiten ekipe), dok će gost imati mnogo manje istih i nadamo se da će na neki način to uspeti da iskoristi na terenu. Pored toga, gost nije u lošoj formi, uspeo je da dođe do pobeda u poslednje vreme i vrlo će interesantno biti ispratiti večerašnji meč. Ne bismo ga tek tako otpisali. Utakmica se igra oko 21 čas po našem vremenu večeras.


U pitanju je meč 25. kola portugalskog šampionata, a od 21:15 sastaće se Benfika i Belenenseš, te će ova utakmica i zatvoriti kolo koje se igralo minulog vikenda. Benfika se trenutno nalazi na 2. mestu na tabeli, a uz eventualni trijumf večeras preći će na prvo mesto uz dva boda više u odnosu na Porto. Lepa sezona za Belenenseš, reklo bi se, koji trenutno zauzima 7. poziciju na tabeli i ima bezbrižan finiš sezone, daleko od zone ispadanja, ali, na njihovu žalost, i relativno daleko od borbe za Evropu.

Trenutno stanje na tabeli.

Interesantan je podatak da je Benfika na poslednjih 5 susreta upisala 3 pobede, 1 remi i 1 poraz, a remi i poraz su bili u Ligi Evrope. Pored toga, Benfika demonstrira silu u Portugalu i vrlo je moguće da će to biti slučaj i večeras. Sa druge strane imamo Belenenseš koji je upisao 2 pobede, 1 remi i 2 poraza na poslednjih 5 susreta, a pogotovo je iznenađujuć trijumf nad Bragom rezultatom 0:2. Tada je kvota na pobedu gosta iznosila oko 8.50, tako da ovoj ekipi nije strano da igra dobro kao autsajder. I na poslednja 2 međusobna susreta, Belenenseš je upisao remi i pobedu protiv Benfike.

Interesantni će biti izostanci za večeras, a za Benfiku neće igrati Haris Seferović (40n/19g/9a, najbolji strelac ekipe), Tyronne Ebuehi (0n/0g/0a, desni bek), Ljubomir Fejsa (28n/0g/0a, defanzivni vezni), Eduardo Salvio (24n/5g/5a, desno krilo), Jardel (33n/3g/1a, centralni bek, kapiten), Germán Conti (10n/1g/0a, centralni bek) i Gabriel (30n/1g/1a, centralni vezni). Po svemu sudeći, Benfika će večeras biti bez čak sedmorice fudbalera. Za Belenenseš neće igrati Tiago Caeiro (0n/0g/0a, centarfor), Henrique Almeida (19n/5g/2a, centarfor, drugi strelac ekipe) i Alhassane Keita (14n/5g/0a, centarfor), dok je upitan Merlin Tandjigora (0n/0g/0a, centralni vezni). Dakle, Za Belenenseš imamo tri izostanka, gde je jedan od strane fudbalera koji ove sezone nije ni igrao.

Iako veliki favorit po kvotama, nadamo se da Belenenseš može da pruži kakav-takav otpor i da iznenadi kladioničare širom sveta.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Kada bismo napisali da Benfika nije favorit, lagali bismo. Benfika je i dalje apsolutni favorit večeras, ali se nadamo da neće slaviti sa više od 2 gola razlike. Naime, opcija da će Belenenseš da pobedi, igra nerešeno ili izgubi uz maksimalno 2 gola razlike se plaća kvotom 1.60 u ovom trenutku, što je itekako prihvatljivo, a nadamo se da domaći tim neće biti napadački nastrojen večeras.

2:2


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje