petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost zasigurno bez šestorice, a još sedmorica fudbalera su upitna zbog povreda!

Ogroman hendikep za gostujuću ekipu koja večeras neće moći da računa na šestoricu standardnih fudbalera, a uz to, još sedmorica su upitna pred ovaj meč. Ukoliko baš svi budu odsutni, to bi značilo da gost na teren izlazi bez trinaestorice fudbalera. Sumnjamo da će baš to biti slučaj, ali je dovoljno da od date sedmorice ne nastupe dvojica ili trojica, te cifra od 8-9 izostanaka za jedan tim uopšte nije mala. Utakmica se igra večeras od 18 časova po našem vremenu.


U pitanju je revanš meč četvrtine finala Kupa Turske, a sastaće se Göztepe i Yeni Malatyaspor. Na prvom međusobnom susretu Yeni je slavio rezultatom 1:0, te će fokus kod gostiju svakako biti odbrana svog gola, pre nego napad na tuđi gol. Što se prvenstva tiče, večerašnji domaćin se nalazi blizu zone i spadanja, tj. na 15. mestu na tabeli, ima skor 8-1-14, gol razliku 25:32 i 25 osvojenih bodova. Yeni Malatyaspor se nalazi na 5. mestu uz skor 9-7-7, gol razliku 34:28 i ima 34 osvojena boda. Svi znamo da su Kup utakmice utakmice koje su retko kome bitne kao prvenstvene, te ovde često umemo da viđamo „škakljive“ rezultate.

Ono što je interesantno jeste da Göztepe na svom terenu igra prilično dobro, ima skor od 4 pobede i 2 poraza na poslednjih 6 utakmica. Yeni u gostima ima 2 pobede, 2 remija i 2 poraza na istom broju susreta, a savladao je svog rivala u gostima svega jednom u čitavoj istoriji međusobnih susreta. Dakle, sve je na strani domaćina.

Domaćin je u odličnoj formi na svom terenu.

Najveći problem za goste biće izostanci. Za Yeni Malatyaspor neće igrati Thievy Bifouma (17n/1g/3a, levo krilo), Aboubakar Kamara (17n/5g/0a, centarfor), Arturo Mina (23n/3g/2a, centralni bek), Robin Yalcin (24n/1g/0a, defanzivni vezni), Erkan Kas (18n/0g/1a, levi bek), Adem Büyük (20n/3g/2a, levo krilo, kapiten), dok je zbog povreda upitno još 7 fudbalera. Upitni su Yigithan Güveli (3n/0g/0a, centralni bek), Murat Akca (13n/0g/0a, centralni bek), Bugra Cagiran (16n/0g/0a, levi bek), Issam Chebake (24n/0g/1a, desni bek), Hüseyin Ekici (5n/0g/0a, ofanzivni vezni), Issiar Dia (4n/0g/0a, desno krilo) i Ömer Sismanoglu (11n/4g/3a, centarfor). Dakle, gosti zasigurno ne računaju na šestoricu, a možda na čak još sedmoricu mimo njih. Za Göztepe neće igrati Lumor (6n/0g/0a, levi bek), Adama Traoré (8n/0g/0a, levi bek), Hakan Cinemre (3n/0g/0a, centralni bek) i možda Kerem Atakan Kesgin (18n/0g/0a, centralni vezni, upitan). Dakle, domaćin zasigurno bez trojice, a eventualno bez četvorice, što je daleko bolja situacija nego kod gostiju večeras.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Na osnovu navedenih informacija smatramo da je solidna opcija tip „W1“ koji se u ovom trenutku plaća kvotom 1.60. Ako želi u polufinale, domaćin mora da ide na pobedu, a izostanci kod gosta mu idu na ruku.

Kraj 1:0

KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje