utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Eredivisie (Holandija): Najava 3. kola (petak – 25. septembar 2020. godine)

Tvente i Groningen otvaraju 3. kolo holandskog šampionata, a detaljnu analizu i predloge možete da pročitate u članku. Izdvajamo kvote 1.80 i 1.90 za večeras.


Tvente će da ugosti Groningen večeras od 20 časova po našem vremenu u okviru 3. kola holandskog prvenstva „Eredivisie„, a utakmica pred nama je uvertira u 3. kolo, koje je na programu za vikend. Tvente trenutno zauzima 6. mesto na tabeli sa 4 osvojena boda i gol razlikom 3:1. U prvom kolu je očekivano savladao Sittard, dok je u 2. kolu odlično parirao Fejnordu i izvukao 1:1 na teškom gostovanju. Sa druge strane, Groningen se nalazi na 9. mestu na tabeli uz 3 osvojena boda i gol razliku 2:3. On je u prvom kolu poražen od PSV-a, što je i bilo očekivano, dok je u 2. kolu slavio na gostovanju protiv Den Haga rezultatom 1:0, iako je moglo da bude i više od tih 1:0.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Obe ekipe će biti u gotovo punom sastavu, za domaće neće igrati samo Wout Brama, koji je upitan, dok je Ron Jans najavio moguće izmene na terenu nakon utakmice sa Fejnordom. Kada je reč o gostima, Arjen Robben neće igrati jer se povredio u 1. kolu protiv PSV-a, dok je i Gabriel Gudmundsson takođe van ekipe.

Očekivani sastavi – Printscreen/Whoscored.com

Fudbaleri Tventea će sigurno želeti da nastave seriju odličnih rezultata, iako nisu imali lagan start sezone, dok je Groningen na poslednjih 7 ligaških gostujućih utakmica uspeo da slavi svega dva puta. Interesantno je da su ove dve ekipe često igrale na gol više kada su se susrele, izuzev susreta koji je bio na programu u januaru ove godine, kada je utakmica završena bez golova. Teško je očekivati da takav duel ponove 2x u nizu, pogotovo nakon prikazanih partija na početku šampionata. Mi ćemo probati sa dva predloga, a to su „1X&2+“ po kvoti 1.80 i „GG“ po kvoti 1.90. Dajemo blagu prednost Tventeu, ali ne bismo otpisali ni goste.

3:1


Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje