sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Favorit po kladionicama na ovom meču bez 7 igrača!

Jedan od timova koji je favorit po kladionicama igraće danas bez 7 igrača, među kojima su prvi strelac, potom prvi asistent i prvi golman tima, drugi tim igra u solidnoj formi, a ume da namuči favorite. Meč možete preuzeti okvirno do 18:30, a predložena kvota je 1,75!

Radi se o kvalifikacijama u Švedskom kupu, gde se od 18:30 sastaju ekipe Sollentuna i Djurgarden. Posle ove faze igraće se po grupnom sistemu.

Ekipa Solluntuna igra u trećoj ligi Švedske Norra i beleži jako dobre rezultate, trenutno su treći u ligi i imaju velikih šansi da se domognu jednog od prva dva mesta koja vode u veći rang, u odličnoj su formi jer su vezali 5 pobeda, a u poslednjih 7 mečeva imaju skor 6 pobeda i 1 remi. Odličnu igru tima predvode Ceylan, Alemayehu, Ali, Bellander, Rashidi, ubojiti ofanzivci koji umeju da postignu gol svakom rivalu.

Solluntuna je prošle godine u kupu izbacila tada drugoligaša Degerfors rezultatom 4:3 na domaćem terenu.

Što se tiče ekipe Djurgarden, oni igraju najjaču ligu Švedske gde su trenutno 4.na tabeli, najviše zato što su vezali dva poraza, ali su još uvek u igri za 2. i 3.mesto. Za danas u timu neće biti nekoliko standardnih igrača, to su prvi golman tima P. Bråtveit (18/0/0), potom nema ni prvog asistenta tima A. Witry (26/2/5 – odbrana), J. Nyholm (10/1/0 – odbrana), M. Jonsson (2/0/0 – odbrana), O. Pettersson (6/1/0 – napad), nema ni prvog strelca tima F. Ulvestad  (25/11/0 – napad). Pod znakom pitanja je nastup E. Chilufya (13/2/3 – treći asistnt tima – napad) koji je bio sa selekcijom Zambije, ali se po nekim najavama vratio kasno u sredu u Švedsku, samo se ne zna da li će igrati.

Djurgarden je prošle godine u ovoj rundi igrao sa drugoligašem Akropolisom i prošao 1:2, kasnije u grupnoj fazi Myallby ih je dobio na njihovom terenu 1:2, Sandvikens je igrao nerešeno sa njima na domaćem terenu 2:2 (kvota na domaćina bila 15), Dalkurd im je dao 2 gola u gostima (3:2 za Djurgarden)

Mišljenje urednika: Iako je Djurgarden svakako favorit za prolazak u ovom meču, smatramo da je domaćin koji je odličan i jako ofanzivac tim može do gola na ovom meču, a igra D1-3 gola plaća se kvotom 1,75!

0:4

Poništen gol domaćina
Statistika meča

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje