subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Favoritu će faliti prvi golman, dva važna defanzivca i prvi strelac tima

Jedan tim koji je danas postavljen za favorita neće moći da računa na ukupno sedam igrača, a među njima su prvi golman, dva važna defanzivca i najbolji strelac tima. Meč okvirno možete preuzeti do 20 časova, a predoležena je kvota 1,60.

Roda je tim koji je godinama igrao u društvu najboljih, a sada će se boriti za povratak u to društvo, oni su pobedom u prvom periodu već osigrali plejof mesto, tako da dosta bezbrižnije igraj od tada, nalaze se na 4.mestu sa skorom 12 pobeda, 8 remija i 4 poraza i gol razlikom 37:17. Na svom stadionu ostvarili su učinak od 9 pobeda, 2 remija i 1 poraza i gol razlikom 24:6. Ono što je za njih problem pred ovaj susret jesu izostanci dosta bitnih igrača, faliće prvi golman tima Bucker (16u/0g/0a), potom dva najstandardnija defanzivca tima, B. Koglin (23u/1g/0a) i M. Didden (22u/1g/0a), nema ni veznih igrača O. Džepar (8u/0g/0a) i Ouaissa (0u/0g/0a), kao i napadači – prvi strelac tima Zauner (24u/9g/1a) i M. Bangura (11u/1g/0a)

Sa druge strane ekipa Dodrechta se nalazi na 6.mestu sa učinkom od 10 pobeda, 10 remija i 4 poraza i sa gol razlikom 47:36. Na gostovanjima imaju skor 3 pobede, 5 remija i 3 poraza i gol razliku 16:19. Na poslednjih 9 gostovanja postizali su 1 ili 2 gola. Za današnji meč će faliti samo defanzivac Van de Avert (22u/1g/0a). Ono što je zanimljivo to je da su u okviru trećeg perioda oni u borbi za osvajanje i obezbeđivanje plejof mesta, tako da je ovaj meč za njih izuzetno važan.

Tabela trećeg perioda
Tabela trećeg perioda

U prvom delu sezone Dodrecht je slavio 2:0.

Mišljenje urednika: Ekipa Rode svakako jeste jedan od favorita za povratak u prvu ligu, ali sa druge strane izostanak trojica ključnih igrača odbrane, kao i najboljeg strelca tima, svakako da će predstavljati udarca za njih, a igraju protiv tima koji igra jako dobro ove seozne i koji je gotovo kompletan i uz to motivisan, igra koju predlažemo kao osnovnu je G1-2 (gost postiže od 1 do 2 gola) po kvoti 1,60, a vi možete pokušati i sa nekom drugom igrom u zavisnosti od toga kako ste protukmačili sve ove infomacije.

4:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje