petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost „vezao“ 4 prvenstvena poraza i danas je bez sedmorice standardnih fudbalera!

Danas će se od 17 časova po našem vremenu sastati dve ekipe gde bismo domaćina favorizovali i više nego što to rade kladionice. Gost će biti bez sedmorice fudbalera, a u pitanju su igrači sa velikim brojem nastupa. Može li domaćin to da iskoristi i dođe do bitnih bodova?


U pitanju je susret između Hartberga i Wacker Innsbruck-a, a reč je o utakmici austrijskog šampionata, gde se ove dve ekipe bore u okviru druge polovine tabele, gde se bore za opstanak. Po svemu sudeći, Wacker bi mogao da bude tim koji će se od naredne sezone takmičiti u drugom rangu, dok bi Hartberg mogao dai zbori opstanak.

Paklen kraj sezone očekuje fudbalere Wacker-a.

Ruku na srce, forma Hartberga nije sjajna, a ovaj tim ima svega 1 pobedu, 5 remija i 4 poraza na poslednjih 10 susreta, dok je Wacker poražen na poslednja 4 susreta, a pored toga, na poslednjih 10 susreta ima 2 pobede, 3 remija i 5 poraza. Gotovo slična forma, ako posmatramo tih 10 susreta, a ako posmatramo isključivo poslednje mečeve, Wacker ne samo da nije dolazio do bodova, već na poslednja 4 susreta nije došao ni do pogotka, jer očigledno nema adekvatno rešenje u napadu.

Ono što nam je prilično interesantno jesu izostanci. Za TSV Hartberg neće igrati Rene Swete (23n/0g/0a, prvi golman ekipe), dok za FC Wacker Innsbruck neće igrati Florian Buchacher (7n/1g/0a, levi bek), Karim Conte (13n/0g/0a, defanzivni vezni), Lukas Wedl (11n/0g/0a, golman), Stefan Meusburger (16n/1g/0a, centralni bek), Lukas Hupfauf (18n/0g/2a, desni bek), Daniele Gabriele (15n/2g/1a, sekundarni napadač) i Florian Rieder (13n/2g/0a, centralni vezni).

Po svemu sudeći, domaćin bi ovde mogao da bude i veći favorit nego što zaista jeste, a sa tim u vezi, možda nije loše tipovati na na pobedu uz „ograđivanje“ usled eventualnog remija.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Tip „W1“ po kvoti 1.60 i više je nego solidna opcija, po našem mišljenju, a nadamo se da će fudbaleri Hartberga doći do tri vrlo bitna boda u utakmici protiv Wacker-a koji će najverovatnije od naredne sezone igrati u nižem rangu takmičenja.

Kraj – 0:2

KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje