utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez puno startera danas, prošli meč u istom sastavu poraženi ubedljivo

Danas će gosti odigrati meč bez puno startera, a u prošlom susretu su poraženi dosta ubedljivo. Meč okvirno možete preuzeti do 21 sat, a predložena kvota je oko 2,15.

Radi se o prijateljskom susretu reprezentacija u kojem se sastaju Egipat i Liberija, meč počinje od 21 sat.

Egipat će na ovom susretu igrati bez internacionalaca, kojih i inače nema puno, već će se u potpunosti osloniti na igrače iz najjačih klubova poput Al Ahly-a, Pyramidsa, Zamaleka. Manje više bez puno izostanaka. Ono što je takođe bitno i pokazuje da će tim igrati motivisan i u jakom sastavu jeste činjenica da će debitovati novi selektor Karlos Keiroš na klupi ,,faraona“.

Sa druge strane je selekcija Liberija koja i sa internacionalncima iz klubova van Liberije nije preterano ozbiljna selekcija, naročito kada igra van svog stadiona. Ono što je činjenica to je da će njima danas faliti 15 igrača koji igraju van Liberije, a okosnicu tima činiće igrači iz četiri najjača kluba, Mighty Barolle, LISCR,  LPRC Oilers i Monrovia.

Liberija je u sličnom sastavu odigrala 15.juna meč protiv Alžira koji je takođe igrao samo sa domaćim igračima i poražena je 5:1.

Predlog: Danas nas očekuje igra ,,mačke i miša“, Egipat pod vođstvom novog selektora i gotovo najjačem sastavu (bez Salaha i Elnenija), sigurno će biti silno motivisan da pokaže da je za nekoliko klasa jači sastav od Liberije sastavljene od domaćih igrača, naš predlog je igra 1-1&3+ po kvoti 2,12.

2:0 (0:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje