nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti danas moraju da igraju bez 10 igrača

Jedan tim će imati 10 igrača van sastava zbog povreda, među njima su prvi asistent tima, potom prvi strelac tima i još nekoliko važnih igrača, drugi tim u kompletnijem sastavu, meč okivrno možete da preuzmete okvirno do 22 sata, a predložene su kvote 1,65 i 2,00.

Takmičenje Copa de la Liga vrlo često donese čudne rezultate, ali svakako kada se odigra nekoliko utakmica možemo da vidimo neku konstantu, ekipa Tigrea je do sada u tri odigrana meča najpre poražena na dva, a da bi u poslednjem slavili u gostima protiv Boke Juniors 0:1. Pre toga poraženi su od Sarmienta 2:0 u gostima i na domaćem terenu od favorizovanog Rasinga 1:2. Za današnji meč će faliti od bitnih igrača samo vezni igrač Alexis Castro (25u/1g).

Sa druge strane velikan iz La Plate – Estudiantes, vezao je tri poraza na startu, poraženi su od Belgrana i Rasinga sa 2:1 u gostima, dok su na domaćem terenu poraženi od Union Santa Fe-a 1:3. Uz to treba dodati i još dva poraza u ovom periodu, ali i remi, a potom pobedu na penala u kupu sa Independieteom. Ono što će uz jako lošu formu biti veliki problem za njih danas jeste i čak 10 izostanka igrača, među kojima su: golman Iacovich (0u/0g/0a), defanzivci L. Lollo (25u/3g/0a), Z. Romero (22u/1g/0a) i prvi asistent tima L.Godoy (23u/1g/5a), u veznom redu nema F. Zapiola (11u/0g/2a), P. Piatti (8u/0g/2a), G.Pinero (1u/0g/0a) i Altamirano (0u/0g/0a), a nema ni napadača i prvog strelca tima M. Boselli (25u/7g/2a), kao ni G. Carrillo (17u/1g/0a).

Tigre je slavio na poslednja tri meča kada je dočekao Estudiantes, uz pobedu u poslednjem duelu odigranom na stadionu Estudiantesa 1:2, u januaru.

Mišljenje urednika: Iako se dešavaju vrlo čudni rezultati, posebno u takmičenjima koje nisu uvek u fokusu klubovima, mišljenja smo da je danas Tigre blagi favorit, a da igra 1X&0-3 po kvoti 1,65, dosta dobro pokirva sve moguće scenarije na ovom meču, uz to možete pokušati i sa igrom p/k1 po kvoti 2,00.

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje