petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti sa gotovo celim promenjenim timom, uz još neke povrede igrača!

Gosti sa gotovo celim promenjenim timom, uz još neke povrede igrača! Najbolji strelac u prošlom prvenstvu je otišao iz kluba, a tim je van takmičarskog ritma, domaći tim solidan ove sezone i čini se u ovom trenutku dosta takmičarski bolje pripremljen, predlog možete preuzeti okvirno do 23 sata u utorak, a predložena kvota je 2,05!

Radi se o susretu Brazilskog Kupa koji počinje od 00:00 u noći između utorka i srede, a sastaju se Amerika MG i Ferroviaria.

Domaći tim takmiči se u Seriji B, drugom rangu u brazilskom fudbalu, sezonu su počeli jako dobro jer posle pet mečeva imaju skor 2 pobede, 2 remiji i 1 poraz uz gol razliku 4:3. Odlična defanziva je nešto što krasi igru ovog tima. Što se tiče prvenstva Mineiro koje se igra neposredno pre liga Brazila, takmičenje su završili porazom od jačeg Atletiko Mineira u polufinalu takmičenja.

Što se tiče kupa do sada su preskočili tri prepreke, izbacili su Santos AP, potom Operario, a u prvom meču protiv današnjeg rivala Feroviaria odigrali su 0:0 u gostima, ali se taj meč igrao još u martu pre pandemije korona virusa.


Ekipa Ferroviaria takmiči se u brazilskoj ligi D (četvrti rang takmičenja) koje počinje tek u septembru, što se tiče lokalnih prvenstava, oni su u izuzetno jakoj Paulista 1 ligi, zauzeli poslednje mesto u D grupi sa učinkom 3-6-3 i gol razlikom 13:9. Ono što je problem za tim jeste činjenica da su poslednji takmičarski meč odigrali u julu mesecu, a uz to tim koji je igrao u ovom takmičenju ostao je bez 10 igrača, među kojima su prvi strelac tima Felipe Fereira (10/4/0), potom napadač Claudinho (8/0/1) koji je pojačao Kruzeiro, Yuri (5/0/0), Henan (8/1/1), Karl (5/0/0), Felipe (0/0/0), Gustavo Medina (0/0/0), Euler (2/0/0), Elton (4/0/0), Alison Pira (0/0/0), uz to za ovaj meč nema ni sledećih igrača koji su povređeni, to su Nando Carandina pojačanje iz Santo Andrea, potom na Dudu Vieriu, neće igrati ni veznjak Salomao (1/0/0), kao ni pojačanje u napadu Branquinho.


Mišljenje urednika: Razlika od dva ranga takičenja je u svim ligama zaista puno, danas je u uz to gost van takmičarskog ritma jer nema dugo odigran takmičarski meč, a takođe je u kratkom vremenskom periodu doživeo veliki broj promena u timu, pa prema nama domaćin koji je u odličnoj formi to mora da iskoristi i napreduje dalje u kup takmičinju, pobeda domaćina plaća se kvotom 1,50, a naš predlog je 1&0-3 gola na meču po kvoti 2,05!

1:0


Foto: Image by siddeshwar1964 from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje