sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kvota je primamljiva na ovaj predlog!

Predlog za koji smatramo da ima izgledne šanse za prolaz. Meč odigrati do 6.6. 23:00


Pobeda u 2 rundi nokatut

U noći između subote na nedelju, odigraće se UFC borba u kategoriji Bantamweight između Garbrandta i Assuncao.

U Las Vegasu meč večeri trebao bi biti između ove dvojice koji imaju dodatnu motivaciju da osvoje titulu u ovoj kategoriji, pošto se Henry Cejudo šokantno penzionisao!

Garbrandt je bivši šampion i kladionica njega favorizuje kao pobednika u duelu. Treba napomenuti da Cody ima 3 uzastopna poraza, a i dalje je favorit.

Krajem 2016. godine osvojio je titulu najboljeg u Bantam kategoriji, i bio je poznat kao nokaut majstor pošto je 9 od 11 pobeda završio na ovaj način. Od tada, njegova karijera ide silaznom putanjom. Poslednja 3 meča gubio je nokautima u prvoj ili drugoj rundi. Zahvaljujući 11-0 pre ove crne serije, i dalje je dobro rangiran (9. na listi).

Njegov protivnik ima 37. godina i imao je dobar niz od 11 pobeda i samo 1 poraz u periodu od 2011. do 2018. godine. Međutim, poslednja 2x kada je nastupao bio je poražen.

Garbrandt je pred duel prokomentarisao gubtinički niz: Kada sam spreman, niko u svetu me ne može pobediti. Iskreno verujem da sam ispravio dosta grešaka koje sam pravio i spreman sam za titulu.

Pred meč, Assuncao nije ukazao neko poštovanje prema protivniku navodeći da je samo igrom slučaja postao šampion usled oklonosti.

Borba može biti poslednja šansa za ovu dvojicu da postanu šampioni, mi poput kladionice faovrizujemo Garbrandta po kvoti 1.70. I popularna stranica Bleacher report ima istu sugestiju, kao i mnogi drugi respektabilni sajtovi.

Procenatualno šanse izgledaju ovako: Raphael Assuncao – 42%

                                                       Cody Garbrandt – 58%

https://www.youtube.com/watch?v=28qQsRmrElA


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje