četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava,predlozi za klađenje (NEDELJA)

Za danas smo spremili najavu najinteresantnijih duela La lige.

18:30h Betis-Villareal

Betis ovo kolo dočekuje u zaista sjajnoj formi. Trenutno su na trećem mestu sa sedam bodova zaostatka za Seviljom i 10 za Realom. S ozbirom da je Sevilja kiksala juče i da igraju dosta loše, otvorila se prilika za Betis da ih stignu. Zaista igraju sjajno. U ovo kolo ulaze nakon 4 vezane pobede u svim takmičenjima. U poslednja tri kola su dali 12 golova, ušli su u polufinale Kupa pregazivši Sosijedad sa 4-0, a pre toga su izbacili i Sevilju. Deluju veoma moćno na terenu i trenutno su u najboljoj formi od svih klubova u ligi. Pelegrini je napravio zaista moćnu mašineriju koja napada od prvog do poslednjeg minuta. Imaju veoma kvalitetan napad, odbrana nije baš toliko dobra, ali napad to sve pokriva. Ukoliko ovako nastave mogli bi ugroziti i Sevilju na drugom mestu, što bi bio istorijski uspeh za ovaj klub. Nema sumnje da će pokušati. Na ovom meču Pelegrini ne može da računa na bez prvog golmana Brava i Montoje. Ostali su spremni za ovo kolo.

Viljareal dočekuje ovo kolo na 7mom mestu,ali sa samo 4 boda zaostatka za Atl Madridom koji je na 4tom mestu koje vodi u Ligu Šampiona. Ovo najbolje govori o tome koliko je liga izjednačena i koliko samo jedan kiks može da promeni stvari. Ovo kolo im je veoma dobra šansa da se približe Atletiku s obzirom da oni igraju sa Barselonom. Doduše nema ni Viljareal baš lakog rivala. Ekipu Unai Emerija odlikuje veoma dobar napad, otvoren fudbal sa dosta postignutih golova,tj njihov napad je trenutno po broju postignutih golova na trećem mestu, efikasniji od njih su samo Betis i Real Madrid. U ovom kolo Emeri ne može da računa na Rubena Penu, Kokelina, dok su pod znakom pitanja Džeremi Pino i Moreno.

Očekivani sastavi:

Real Betis possible starting lineup:
Silva; Sabaly, Pezzella, Gonzalez, A Moreno; Rodriguez, Carvalho; Fekir, Canales, Juanmi; Willian Jose

Villarreal possible starting lineup:
Rulli; Gaspar, Albiol, Torres, Pedraza; Parejo, Trigueros, Capoue; A Moreno, G Moreno, Gomez

Prognoza: Trebalo bi da vidimo dosta golova na obe strane terena.

Tip: 3+ @ 1.70 – 0:2

GG3+ @ 1.93


21h Real Madrid-Granada

Real Madrid ovo kolo dočekuje na prvom mestu sa 4 boda više od drugoplasirane Sevilje. Nisu baš u najboljoj formi. U poslednja dva meča su doživeli dva neuspeha. Prvo su u ligi remizirali sa Elčeom, da bi zatim ispali u kupu od Bilbaa pre neki dan. Sada im je preko potrebna pobeda kako bi se vratili u dobru formu, pogotovo jer se približava meč lige šampiona sa Parizom. Generalno, ne igra Real ništa spektakularno ove sezone, neko moje lično mišljenje je da su oni prvi pre svega zbog toga što su njihovi rivali u mnogo velikim problemima. Realno gledano ovogodišnja La liga je slabija nego ikada i zato Real i nema nekih problema i verovatno će lagano uzeti titulu. Pitanje šta bi bilo da je Barselona stabilnija ili Atletiko. Jednostavno njihov najveći rival je trenutno Sevilja koja ne može nikome da da gol. Vratimo se na Real, napadački deo tima je dobar, postižu oni golove,ali jako mnogo primaju, neshvatljivo je da primaju toliko golova i to je deo tima koji Anćeloti mora da popravi. Što se tiče ovog kola imaće Anćeloti problema, trebalo bi da Benzema igra iako je rovit, ali u timu neće biti Vinicijusa koji je glavni kreator igre. Ne može Anćeloti sebi priuštiti da oba igrača ne igraju. Nema ni Mendija u timu.

Granada sa druge strane ovo kolo dočekuje na 14tom mestu samo samo 6 bodova više od opasne zone. U ovo kolo ulaze nakon dva vezana poraza od Osasune i Getafea. Reč je o timu koji je meni lično dosta drag iz prostog razloga jer se ne plaše nikoga. Pogotovo dobro igraju protiv ekipa koje su mnogo kvalitetnije od njih, tj na mečevima gde su autsajderi. Bez obzira na lošu formu oni su od početka nove godine savladali Atl Madrid i remizirali sa Barselonom, to dovoljno govori kako igraju te velike mečeve. Lično, verujem da mogu makar do jednog postignutog gola na ovom meču. Istina da im Real baš ne leži jer ih nisu savladali od 2013 godine,ali nema veze,napašće sigurno.Najveća pretnja po gol Reala će biti zasigurno vremešni Molina koji igra zaista dobro i najbolji je strelac tima.

Očekivani sastavi:

Real Madrid possible starting lineup:
Courtois; Carvajal, Militao, Nacho, Alaba; Modric, Casemiro, Kroos; Asensio, Benzema, Rodrygo

Granada possible starting lineup:
Maximiano; Diaz, Sanchez, Torrente, Neva; Collado, Milla, Gonalons, Puertas; Molina, Suarez

Prognoza: Očekujem efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.50 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje